Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:12

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 424 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 29  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Esitulede pirnid
PostitusPostitatud: 19.11.2009 21:09 

ht99 kirjutas:
mario. kirjutas:
Kuna nüüd siis need, mida ma siiani kasutasin on Euroopas mingil põhjusel keelatud:
Pilt

Miks neid kasutada ei tohi?

Seepärast, et tegu on allridega. Selle firma pasa peaks igal pool ära keelama :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2009 22:18 
Kasutaja avatar

tead sellise jutuga võid küll kuskile mujale minna.. muud asjad mind ei huvita, kuid pirnid ja sellega seonduv oli küllalt kvaliteetne ja kestsid hästi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.11.2009 17:59 
Kasutaja avatar

ufonaut21 - ma tõesti loodan, et see 21 su nimes ei näita su vanust. Kui näitab, siis ufonaut11 kõlaks palju paremini arvestades su juttu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.11.2009 20:56 

Ei näita see number vanust ega midagi muud. Oskab keegi ehk mind valgustada selle "kvaliteedi" osas. Mõned näited: ostsin antud firma raamita klaasipuhastajad. Hüppasid ja krobisesid ees, nagu pühiks klaasi pahtlilabidaga. Tagatipuks ei pühkinud need ka ühtlaselt. Teiseks ostsin antud firma "kvaliteetse" käigukangi nupu. Külge keerates läksid sisekuuskandid pooleks, kõik 3 tükki ja oleks ma siis jõuga keeranud. Kolmandaks ostis sõber kärupistiku, mis muidu ühendas auto ja käru kaablid kenasti ära, kuid sõidu ajal kord olid tuled ja kord mitte. Hiljem uurides selgus, et klemmid olid nii pehmed, et paindusid lihtsalt kõveraks ühendamise ajal. Neljandaks ostsin allride w5w pirnid, kuna prismas hetkel midagi paremat ei olnud ja autol oli pool numbrit valgustamata. Kahe kuu pärast ostsin uuesti, nüüd küll jälle osramid mis kestavad juba pea kaks aastat. Nüüd küsimus, miks te seda pläusti ostate ja teistele soovitate? Ma näiteks olen soovitanud kõigil sellest just kaarega mööda käia, kuna ise olen kõik korrad millal olen selle firma tooteid ostnud, vastu näppe saanud ja ostnud pärast ikka korraliku asja :D
Ühesõnaga algul tundub odav, aga hiljem arvesta see raha kooraliku eseme rahale otsa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.11.2009 21:08 
Kasutaja avatar

Mul olid ees All Ride Xenon Megawhite, välja nägid ilusad, aga pilt oli kirju...see Xenon Megawhite on imelikult värviline...Ilus, aga nähtavusest ei ole juttugi. Samas need Xenon Blued on paremad ja nähtavus rahuldav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2009 03:55 

Kas keegi Osrami Ultra Life on proovinud? Lubatakse 3a garantiid. Ei tea kas ka reaalselt probleemide korral vahetatakse poes pirnid ringi või peab mingi kadalipu selleks läbima? Ja kuidas on valgustugevus, nõrgem kui tavapirnil?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2009 09:23 
Kasutaja avatar

Mrk kirjutas:
Kas keegi Osrami Ultra Life on proovinud? Lubatakse 3a garantiid. Ei tea kas ka reaalselt probleemide korral vahetatakse poes pirnid ringi või peab mingi kadalipu selleks läbima? Ja kuidas on valgustugevus, nõrgem kui tavapirnil?

Peaks olema paksema hõõgniidiga pirn, sellest ka kestvuse pikkus arvatavasti, seega võivad näidata normaalselt analoogselt tavapirniga siis. Väljavahetamiseks arvatavasti on lihtsalt tsekki vaja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2009 11:45 

Mõtlen seda, et teatavasti H7 pirni eluiga võrreldes H4-ga kas või on reeglina lühem.
Samuti erineb pirni eluiga autode lõikes, mõnel peavad kauem vastu, teisel on "tüüpviga", et pirnid max. pool aastat kestavad.
Mina tootjana sellisel juhul küll pirne ringi vahetada ei tahaks, kui need auto "tüüpveana" läbi põlenud on, aga iseasi, kas seda kuidagi tõestada saab?

Probleem selles, et oman ise just autot, millel ükskõik millised pirnid senimaani on max. 6 kuud vastu pidanud. Kui nad mulle kolme aasta jooksul ühekordse soetushinna eest on kuus korda nõus pirne ümber vahetama, siis minugipoolest :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2009 15:35 
Kasutaja avatar

tean tean. Valooris kütetakse osrami tugevtatud niidiga(olgu siis longlife või mis iganes) pirne esituledesse kuna neid muidu liiga tihti kippus minema.
Tasuks proovida ma arvan. Ja kui ikka jama siis lahenus on xenonid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2009 19:13 

Kui hõõgniit on paksem, siis peaksid need voolukõikumisele ka paremini vastu pidama. Arvatavasti osram on sellega arvestanud ja testid ka läbi viinud. Proovida tasuks igal juhul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2009 14:32 

Ostsin need Ultralife'd ära, hetkel novembri lõpp ja eks näis, kaua kestavad :D
Senimaani kasutatud Osrami tavapirnid on kestnud keskmiselt ca 4 kuud / 8000-10000 km
Muide, visuaalsel vaatlusel ei suutnud ma ühtegi erinevust täheldada tavaOsramil ja UltralifeOsramil.
Ei tundunud ka hõõgniit paksem, aga võibolla me räägime seal mingitest mikromeetristest vahedest, mis ei peagi olema silmaga nähtavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2009 03:17 
Kasutaja avatar

reck16 kirjutas:
Proovinud ka viimane aeg erinevaid pirne. Pooltuledesse said Philips Night Vision ( vist oli nii ). Ja täistuledesse Blue Vision. Ei märganud erilist vahet. Sai siis möödetud mitu V üldse pirni tuleb. Tuli 10,9 V. Aku pealt 13,6. Ehitasin ringi, tuledesse otse vool ja releed vahel. Ja voilaa, siis oli ilus sinakas valgus. Ei ole juhtunud midagi reflektoriga ega ka pirnidega. Omast lollusest sai katki tehtud Blue vision pirn. Sai ostetud Osram Cool Blue ja minu arust mõttetud. Siiani seega ilusaimad ja korraliku valgusega olnud Blue Vision.

Minagi bluedega rahul. Kahel autol kasutanud ja kõvasti parem kui tavalised tankla pirnid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.12.2009 10:11 
Kasutaja avatar

Paar päeva tagasi seda teemat lugedes tahtsin kiita oma augusti keskel soetatud Philips X-Treme Power pirne, kuid unustasin vist. Täna vara-vara hommikul sõitma minnes oli üllatus suur, kui üks pirn kustus oli, egas midagi, keerasin parkide peale ja udukad põlema. Sihtkohta jõudes mõtlesin, et moepärast koputaks esitulele, et ehk ärkab ellu, egas midagi, keerasin lüliti jälle lähituledele ja algsest üllatusest sai püha viha kui ka teine kohe läbi põles :evil: Niiet töötamis aeg on neil täpselt paigas :D
Egas midagi kui suht värsked Statoli "tava" Osramid tagasi keerama, mis seal enne põlesid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.12.2009 18:45 

Olid need extreme powerid valgustuse poolest ka paremad, kui tavalised osramid?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.12.2009 18:55 
Kasutaja avatar

Ufonaut21 kirjutas:
Olid need extreme powerid valgustuse poolest ka paremad, kui tavalised osramid?

Keerasin nüüd tava Osramid ette(mis on prakt uued) ja peab mainima, et vahe on ikka nähtav, eraldi sellise märja asfaltiga. Eks selle valgustugevuse pealt peabki lühikese eluea näol lõivu maksma.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 424 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 29  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis