Mul tekkis auto omanikule paar küsimust:
Kas sa vahepeal vaatamas ka käisid mis tehakse/ kuidas tehakse/ milline välja tuleb.
Kui tööprotsessis midagi ei meeldi, siis saad ju oma sõna sekka öelda, et näiteks ära kasuta pappi vormi alla vms.
Kõik klaasriide projektid tehakse millegi peale ja enamasti pole tähtsust, mis on toorikuks all (eelmine stange oli tehtud Airo poolt ja alustati samamoodi papist põhjaga, praegune on samast garaashist pärit kust sinu oma)
Kui auto ära tõid - miks sa auto üldse ära tõid kui tulemusega rahul polnud- oleks ju võinud lasta kohapeal korda teha asjad mis ei meeldi.
Selline asi ei meeldi mulle ka kui päris aus olla et konkureeriv tegija tuleb kohale ja ütleb et tema oleks kindlasti kohe ilusama teinud - no kus ta siis alguses oli kui otsiti meest kes töö ette võtaks.
Hiljem kommenteeriti minu stanget ka, et no oleks sa meile toonud me oleks teinud palju ilusama - krt sai ju enne Alexi juurde minemist küsitud, et tee hinnapakkumine - vaikus...
Ma ei kirjutra kellegi kasuks/kahjuks - kirjutan oma kogemusest. Käisin regulaarselt protsessi vaatamas, disaini ja töö parandusi tegemas jne. Kokkuvõttes läks aega kauem kui lubatud, aga tulemus oli lähedane sellele mida ootasin.
Samas oli ka summa selline, mis vastas tulemusele