fheisis kirjutas:
Kuida muidu se läige sul seal peal püsib? peale kruusa vist tõmbab uuesti kollaseks aga kui asfaldil rohkem liikuda siis mõnda väikest pesu ka kannatab ?
Mis asi se siis täpsemalt ka on ja kust sa seda ise ostnud oled ?
tervitades .
See rehvilläige oli minu jaoks uus kraam, et ei oska sulle veel pikaajalist püsimist kommenteerida, aga kaks päeva ja umbes 100km tolmuseid Tallinna tänavaid hiljem, on tulemus nagu 5 min tagasi tehtud.
Eelmisel lehel reklaamitud komplekt on müügil Noore Tehniku kauplustes. Seni ainuke koht Tallinnas, kus Meguiarsi tooteid müügis olen näinud.
*Aga lihtsalt mainin, et selle 55€ komplektiga ei ole tegemist ühekordsete testritega. Lapid/rätid, aplikaatorid ja pesukinnas on samad, mis eraldi ostes. Vahendid on pisut väiksemates pudelites, kuid šampooni jagub tublisti 5 või isegi rohkemaks pesuks. Oleneb, kui suure veekogusega pesema oled harjunud. Vaha jätkub veelgi kauemaks. Ning rehviläike kulu nii minimaalne, et minul kulus nelja rehvi kahekordseks katmiseks (juhend soovitas, kui tahta sügavamat läiget) ning ka muude mustade detailide katmiseks, kulus 13cm kõrgusest kogusest 1 cm. Ehk siis vähemalt 13 pesu. (tegemist siis väiksema, ehk 175 ml pudeliga)
Iga pesu seda arvatavasti uuesti kandma ei pea, aga eks aeg näitab.

Ehk lühidalt öeldes ei ole pikas perspektiivis tegemist üldsegi kalli investeeringuga.
See hinna üle vaidlemine on täpselt see teema, nagu ka minu mürasummutusega. Kui palju olen ma kuulnud seda, et Dynamat mõttetult kallis. Jah puhtaks saab auto kõigega, nagu ka vaiksemaks. Kuid kui ajada taga parimat tulemust, siis teinekord selle viimase lihvi jaoks ongi vaja pisut rohkem maksta.
Võime arutada teemal, miks peaks keegi endale ostma 7000€ maksva süsinikraamiga ning sulgkerge jalgratta, kui saab ka 3000€.
Kui see 4000€ tähendab võistlustel aga distantsi peale 2 meetrist võitu teise koha ees, siis ei ole kahju...