Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:04

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 424 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 29  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Esitulede pirnid
PostitusPostitatud: 11.11.2009 19:37 
Kasutaja avatar

rosco kirjutas:
Täna sai tehtud katse. Töökaaslane pani oma g3-ele uued pirnid. Mingid osrami +50%. Sai vanade ja uute pirnidega mõõdetud valgustugevust. Tulemus oli põmst sama :D Mingi koma kohad,või maksimaalselt 1 ühik vahet. Silmale tundusid ainult valgema valgusega,vanad olid suht kollased nende kõrval.

Njaa selline info on paljulubav küll ja vajalik kõigile.
Jumal teab mis pirnid ennem olid ja mingid said asemele midagi ei muutunud?

Kui mingit katset teha siis oleks vaja teada millega võrreldakse, mida võrreldakse, pirni tüüpi milline tuleklaas jne, muidu hea et katse tegite kahju et see midagi momendil ei andnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.11.2009 20:51 
Eliit

Eks homme uurin mis asjad need täpsemalt olid. Info infoks. Pigem just tähelepanek,et ostad endale ilusa reklaamiga pirnid ja tulemus ei parane. Leti hind oli alla 200 midagi vist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2009 17:53 

krt, ostsin bluevisionid soodsalt, väidetavalt uued.

vahetasin ühe poole ära, park on kohe selgelt eristatav kummas on bluevision ja kummas paar nädalat vana parktule pirn, kuid lähituled/kaugtuled ei ole suurt midagi aru saada peale vaadates.

valgus on enamvähem valge, kuid siiski mitte nii hea kui lootsin.

palju on normaalne pinge mis peab pirnipesadesse jõudma? täna mõõtsin, siis sain otse akult seisva mootoriga 11,9 V ja pirnipesast 11,6 V

on see juba liiga suur lang või normaalne nähe?
autoks opel astra ja pirnid H4

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2009 21:08 
Kasutaja avatar

pinget pead mõõtma ikka töötava mootoriga. Ideaalne variant oleks ilmselt pirni pesast 14.2 saada, hea on veel 13.7V.

minul põles täna lõpuks ka teine AllRide'i sinine pirn läbi. Aasta ja 4 kuud pidas vastu. Tubli tulemus.
Kahjuks enam ei olegi neid sinisena.. On Xenon effekt pirnid, sama hinnaga küll.. eks homme lähen ostma, sest ka 2 kuud vana vene pirn põles läbi. Seega hetkel ei ole kumbagi lähituld.. :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2009 21:16 
Kasutaja avatar

mario. kirjutas:
pinget pead mõõtma ikka töötava mootoriga. Ideaalne variant oleks ilmselt pirni pesast 14.2 saada, hea on veel 13.7V.

minul põles täna lõpuks ka teine AllRide'i sinine pirn läbi. Aasta ja 4 kuud pidas vastu. Tubli tulemus.
Kahjuks enam ei olegi neid sinisena.. On Xenon effekt pirnid, sama hinnaga küll.. eks homme lähen ostma, sest ka 2 kuud vana vene pirn põles läbi. Seega hetkel ei ole kumbagi lähituld.. :lol

Ära neid xenon effect pirne osta. Valgus on selline kole rohelise ja lilla segu. Ja minu 121-e tuledes näitasid tavalised kollased ikka kordades paremini. Ostsin ka need pirnit siniste asemel, kuna siniseid ei olnud. :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2009 21:25 
Kasutaja avatar

Need AllRide pirnid, nii valged kui sinise klaasiga on ikka parajad huumorid :D See valge on täiesti vikerkaare värvi ju

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2009 21:52 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
Need AllRide pirnid, nii valged kui sinise klaasiga on ikka parajad huumorid :D See valge on täiesti vikerkaare värvi ju

kusjuures need sinised näitasid küll päris hästi. Oleneb muidugi millega võrrelda. Mina võrdlesin tavalise osramiga. Kahjuks neid ei ole enam saada. Valged on tõega huumor. Täna sõitsin natukse pimedas, mitte tattigi ei näe. Sama, mis parkidega. :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.11.2009 17:14 
Kasutaja avatar

need valged on jah naljanumber.. õnneks ei pidanudki ise ostma. Nägin sõbra auto pealt.. Tuli juhuslikuly külla mulle..

Need sinised olid ikka korralikult valged, mitte vikerkaared.. Eks nüüd on mõte ikkagi, et kuna autol pole 2 aastat kaugtuli töödanud, siis peaks ikka lõpuks selle kangi välja vahetama ja panen ilmselt kaugtulesse xenoni, siis pole ka politseil midagi kobiseda. Alguses oli mõte panna esivõre taha veel üks paar halogeene, mis auto ees seistes ei pimesta, kuid tulekõrgusel kükitades on valgusviirg ikka kohutavalt pikk...

Peab siis ikka vist jah need kollased pirnid tagasi panema.. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.11.2009 20:45 

mario. kirjutas:

kuna ma sain pirni pesast 13,9V siis leian, et 300.- on bluevisionite eest maksta ikka selge liig...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.11.2009 22:52 
Kasutaja avatar

jep.

ise olen sama meelt. eriti veel kui näen ümberringi kõik kiruvad neid. Viljandis paaris poes lausa müüja ütleb juba,e t ära üldse mõtlegi selle peale. :lol et pigem puhasta tuleklaas ja reflektor (või asenda uuega) ja ongi hää.. kuid ma igatsen seda sinist pirni..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.11.2009 02:01 
Kasutaja avatar

Need pirnid on küll paras saast,kuiva ilmaga ple juba midagi näha rääkimata siis märjast, ei soovita. Enne olid mingid Rimist 50eegiga ostetud sinise klaasiga pirnid ja need ajasid asja ilusti ära, valgem valgus ja nähtavus oli ka hea ning vastupidasid ka ligi aasta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2009 22:21 
Kasutaja avatar

Kuna nüüd siis need, mida ma siiani kasutasin on Euroopas mingil põhjusel keelatud:
Pilt

siis ma täna läksin VIljandis Automaailma ja ostsin uue popi brändi - Dunlop - toodangut..
Hind oli 40.- tk ja hetkel valguse poolest nagu sama.. :) Pimedas endiselt pole kaugtulesid vaja kasutada (ma ei saakski :lol )
Kuid tuli on sutsu kollasem, kui AllRide'iga..

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2009 23:27 
Kasutaja avatar

mario. kirjutas:
Kuna nüüd siis need, mida ma siiani kasutasin on Euroopas mingil põhjusel keelatud:
Pilt

Miks neid kasutada ei tohi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2009 23:28 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ma olen ka selle dunlopi toote fänn nüüd mõnda aega olnud ja kõikjale need sisse keeranud kuhu saanud.Täitsa rahul.Pimedas märjaga vist siiski kõige parem pole.Keegi teab kas kusagil veid tumedam sinine sarnane pirn saadaval on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2009 09:13 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Ma olen ka selle dunlopi toote fänn nüüd mõnda aega olnud ja kõikjale need sisse keeranud kuhu saanud.Täitsa rahul.Pimedas märjaga vist siiski kõige parem pole.Keegi teab kas kusagil veid tumedam sinine sarnane pirn saadaval on.

ei näinud ka selle kodulehel enam tumedamat sinist..

ht99,
ei pidanud vastama enam euro-direktiivile "plaplaplala".. et seetõttu korjati meie riiulitelt ära. Nii öeldi mulle Automaailmast, kust ma neid koguaeg ostnud olen.. Et mingi aeg neid sai, kuid siis jäid tolli kinni ja saadeti tagasi tootjale..
USA koduleheküljelt on see pilt võetud ja seal maksab ta müstilised 8 dollarit..

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 424 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 29  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis