vallo kirjutas:
Kuidas nendel LEDidel eluiga on, kestavad hõõgniidist kauem/vähem ?
Ütleme nii, et tegemist on kvaliteetsete toodetega, millele julgen vabalt anda ka garantii. Need pirnikesed, mida võid Eesti kaubandusvõrgust osta ja millega pole tegelikult suurt muud teha, kui et oravaid loopida, kipuvad minu andmetel küll läbi põlema, vilkuma jne pealegi pole neil mingisuguseid valgustusomadusi. Minu pakutavate toodete puhul pole ma sellist asja pooleteise tegutsemisaasta jooksul märganud. Seega võin naljaga pooleks öelda, et ilmselt kestavad need lahendused kauem, kui auto ise. Seda muidugi juhul, kui ise mingeid lollusi ei tee.
EDIT: Meenus just see, et paar inimest on ostnud minu käest sooja valgusega LEDe numbrituledesse just seetõttu, et hõõgniitpirnid ei pea seal vastu. LED aga teatavasti vibratsiooni ei karda ja seega ei lähe ka katki, kui tagaluugi/pagasniku kinni paned.
pässarix kirjutas:
minu masinal ei lähe siis salongivalgus põlema. alles ukse avamine süütab selle. samas kustumine on peale ukse sulgemist 12 sekundi pärast.
Tegelikult annab seda igal autol ühildada valvega/kesklukuga. Leia mõni autoelektrik, kes selle asja sul korda ajab. Ei tohiks olla eriti mahukas, ega kallis töö. Ise jään veel selle asjaga natuke jänni. Aga eks ma ka arenen