hollow kirjutas:
sõbral tegime eelmine aasta... supportid liivapritsi ja ladu24.ee'st sai tellitud spetsiaalne värv supportite jaoks... supportid siiski lähevad väga väga kuumaks. kuna värvimine oli teisejärguline tegemine ,siis sai ilusti 2 päeva asja tehtud. värviga on 2 võimalust... vähemalt 2 kihti vaja värvifa igaljuhul aga värv peaks olema 2 komponentne ja kui 1 kiht ära värvida, siis a) lased kuni 10minutit kuivada ja uus kiht selga või B) lased lõplikult ära kuivada... vist oli 24h ja siis teine kiht selga. kui midagi ise aretad nende aegadega ,siis ei taha alumine kiht lõpuni ära kuivada. hammerite värvi proovisin kunagi oma autopeal... täpselt 2 sügist elas yle... vea tegin sellega, et lasin supportid liivapritsist läbi ja siis haljale rauale värv selga... hammerite on vaja rooste peale tõmmata siis tekib mingi reaktsioon seal all. ilma roosteta ei jää ta aga pidama sinna. kui aga liivapritsist läbi ei lase supporteid, siis nad jäävad lihtsalt koledad (rooste kobrutused jäävad näha)
ja spray värvidest hoia eemale... need ei õigusta ennast... märksõna on 2 komponentne värv
Ma jään siiski Hammerite peale kindlaks, on seda muidu punases toonis saada?
ja ma pean ikkagi supportid maha kiskuma kuna esimesed pidurid kipuvad peale jääma.
Pean nad korralikult lahti võtma ära puhastama, ära määrima ja kokku tagasi panema, traatharjaga lükkan paksema ikka maha ja siis Hammerite peale. Nii ma arvan, et teen seda.
Aga tänud