Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 14:55

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: LED tulede paigaldamine udutulede pessa... (Astra G ´98)
PostitusPostitatud: 20.03.2014 18:38 
Kasutaja avatar

Ütlen kohe ära, et olen totaalne võhik, mistõttu selle teema siia üldse postitan.

Tahan panna LED tuled, aga nii, et vajadusel saaks välja lülitada, mistõttu tundub kõige mõtekam koht udutulede asemel.

Esmalt, googeldasin ja leidsin pilti, mis näitas, et pesa peaks selline olema: http://img301.imageshack.us/img301/7544 ... oombn7.jpg - või vähemalt analoogiline. Mina seda ei leidnud, kuid panen siia ka mobiiliga tehtud pildid (teab, mis kvaliteet, aga midagigi) - ehk keegi näeb, kas ei olegi seal midagi ja pean hakkama ise seda pesa ehitama? Teades ennast, ei oleks viimane variant päris mõeldav... :D

Armatuuris on udutulede lülitis olemas, kuid udutuled ise on puudu, praegu ongi küsimus pesas..

Pilt

Esimesel pildil on mingi juhe, millega ei oska ma midagi peale hakata.

Pilt

No, siin ei oska ma midagi vaadata ega öelda...

Pilt

Sellel ei tohiks sellega enam mingit seost olla..? Üleüldse, plokisoojendus peaks rohkem olema diislite pärusmaa, kuid mul on bensukas. Aretis oli juba enne ostu sellel autol küljes.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: LED tulede paigaldamine udutulede pessa... (Astra G ´98)
PostitusPostitatud: 20.03.2014 18:55 

Arukaev kirjutas:
Pilt

Sellel ei tohiks sellega enam mingit seost olla..? Üleüldse, plokisoojendus peaks rohkem olema diislite pärusmaa, kuid mul on bensukas. Aretis oli juba enne ostu sellel autol küljes.

Jah antud asi on Defa eelsoojenduse pesa mis käib kabliga 220V ja ilmselt on ta selle pärast küljes, et auto näiteks toodud kunagi Soomest kas sellel mingi juhe ka taga kuhugi edasi läheb v on ainult pesa küljes ? Soomes on väga pop selline asi ja ei peagi selleks olema diisel minu kunagisel Peugeot 306 Xsi-l oli ka selline asi peal kuigi oli 2.0L bensukas see on rohkem selleks, et saaks muretult hommikul sõitu minna istuda sooja autose ja ainult naudi ilma aknaid kratsimatta, sellest hetkes peale sai endale ka kindel siht võetud, et kui vähegi võimalik on tulevikus kõigil minu autodel antud asi peale, muidugi nüüd on mul see juba puldiga ja ei pea mingi juhtmega ka jamama... korra proovid kohe juurde soovid :D

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: LED tulede paigaldamine udutulede pessa... (Astra G ´98)
PostitusPostitatud: 20.03.2014 19:07 
Kasutaja avatar

FreeFaller kirjutas:
Arukaev kirjutas:
Pilt

Jah antud asi on Defa eelsoojenduse pesa mis käib kabliga 220V ja ilmselt on ta selle pärast küljes, et auto näiteks toodud kunagi Soomest kas sellel mingi juhe ka taga kuhugi edasi läheb v on ainult pesa küljes ? Soomes on väga pop selline asi ja ei peagi selleks olema diisel minu kunagisel Peugeot 306 Xsi-l oli ka selline asi peal kuigi oli 2.0L bensukas see on rohkem selleks, et saaks muretult hommikul sõitu minna istuda sooja autose ja ainult naudi ilma aknaid kratsimatta, sellest hetkes peale sai endale ka kindel siht võetud, et kui vähegi võimalik on tulevikus kõigil minu autodel antud asi peale, muidugi nüüd on mul see juba puldiga ja ei pea mingi juhtmega ka jamama... korra proovid kohe juurde soovid :D

Jah, auto toodi septembri alguses Soomest. :) Juhe läheb taga edasi ka. :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis