No mina selle Cobraga peale väljavahetamise nagu väga peale hakata ei oska. Kuna Cobral vist peask olema kogu plokk pasuna sees, siis suure tõenäosusega ujutasid sa sealt midagi üle jah. Paar mittetoimivat Cobra olen välja vahetanud küll, aga ega ükski asi pole igavene, kui ta seal juba ala 10a peal on olnud.
Endal ka kahel autol Cobra olnud, aga minul küll kummalgi pult väga hästi ei toiminud. Kohati pidi suisa "aju" kõrval seisma. Oma 206-l näiteks tagaluugi juures olles lahti ei saanud. Pidi ettepoole tulema, lahti tegema ja siis uuesti taha kõmpima et asju pagassi visata. Seega kiita mina neid ei oska

, hinnaskaala poolest samas peaks jah nagu kõrgema klassi oma olema.
Eks viska korra oma pasunale pilk peale, vaata ega pistiku juurest ei paista kuskilt märk. Seal vist pidi isegi paar kruvi maha keerama, siis sai pistiku katte alt kätte. Kui sul skeemid seest ujuvad, siis vaevalt enam remontida tasub. Või isegi kui ta korra tööle saab, siis hiljem oksudeerumisega võib ikka lollitama hakata. Tavaliselt veekahjustustega ongi see, et algul hakkab asi ilusti tööle, aga paari kuu pärast hakkavad anomaaliad välja lööma.
Kui vaja signa välja vahetada, siis võta ühendust.
Edit: lugesin enne valesti, mitte mootori vaid salongi pesu. See on juba natuke kahtlasem, sest signa plokid on tavaliselt siiski armatuuri all ja sinna vaevalt keegi vett lasi. Golfil ei tohiks ka selliseid mooduleid kuskil istme all olla. Golfil peaks keskluku moodul peaaegu armatuuri kellade all olema, seda vaevalt sai üle ujutada. Signa plokk pannakse ka kuskile kõrgemale. Passati 90ndate lõpu kerel on küll miskine moodul juhiistme/jalgade mati all, aga see peaks ka veekindel olema.
Aga kas võtmest keerates ei lähe uuesti lahti? Signa ju tegelikult imiteerib lihtsalt võtme keeramist ja annab keskluku ajule käsu. Vähemalt minu G4-jal liikus küll võtmest keeramise impulss samas juhtmes.