Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 18:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: K:Radiaatori vendikas
PostitusPostitatud: 12.06.2010 18:11 
Kasutaja avatar

Mure selline,autoks astra g sportive 1.8 85kw,mõni kuu tagasi sai auto ette paugu täpselt keskele,nüüd olen autokokku saanud,panin süüte sisse ja ventikas hakkas ees tööle natukese ajapärast(autot veel käima ei pannud) ja koguaeg töötab,milles asi on?radiaatori panin uue aga ventika jätsin vana,armatuuris põleb ka see kollane kastike,dosool tundub normis olema,soojaõhku puhub.aju on täpselt stange all,äkki sai aju natuke haiget?keegi teab,oskab ehk aidata mida ma vaatama kuskil peaks.loodan et keegi sai mu segasest jutust aru ka,suht närvis selle autopeale juba :?

EDIT:Äkki sellepärast töötab koguaeg et mul pole konditsoneeri radikat ja ees seda vendikat küljes.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: K:Radiaatori vendikas
PostitusPostitatud: 12.06.2010 19:16 

RaitV kirjutas:
Mure selline,autoks astra g sportive 1.8 85kw,mõni kuu tagasi sai auto ette paugu täpselt keskele,nüüd olen autokokku saanud,panin süüte sisse ja ventikas hakkas ees tööle natukese ajapärast(autot veel käima ei pannud) ja koguaeg töötab,milles asi on?radiaatori panin uue aga ventika jätsin vana,armatuuris põleb ka see kollane kastike,dosool tundub normis olema,soojaõhku puhub.aju on täpselt stange all,äkki sai aju natuke haiget?keegi teab,oskab ehk aidata mida ma vaatama kuskil peaks.loodan et keegi sai mu segasest jutust aru ka,suht närvis selle autopeale juba :?

EDIT:Äkki sellepärast töötab koguaeg et mul pole konditsoneeri radikat ja ees seda vendikat küljes.

Mis ventilaator tööle hakkas? Kas jahutusvedeliku jahutamiseks mõeldud tiivik või muu?

Teoreetiliselt on loogiline võimalus see, et puuduva(te) ventilaatori(te) küljes võis mõni takisti olla mille puudumise tõttu üritab see kohtu all olev ventikas nende tegevusetust kompenseerida.

Viimati muutis Ragnar74, 12.06.2010 19:17, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2010 19:16 
Kasutaja avatar

Temp. andur või mingi relee arvatavasti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2010 19:47 
Kasutaja avatar

Radiaatori küljes olev vendikas,konditsioneeri radikas ja kondi vent pole hetkel autoküljes.
Ise kahtlustan ka temp. andurit.Lähen kohe proovin,kas siis muutub midagi kui ühendan pistikud kondivendikal ka ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2010 02:30 
Kasutaja avatar

Probleem lahendatud :) konditsioneeri radika pistik ja vendika pistik tuleb juhtmetele külge jätta ja asi toimib :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis