Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 02:13

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1 postitus ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Vajan abi. mazda6 kütusepump või küttefilter läbi. Kiire
PostitusPostitatud: 11.08.2010 12:14 

sai eile suures hädas kanistrist kütet peale kallatud, et tanklani jõuda. sealt sai peale pandud ca 10 liitrit kütet. hiljem aga päeva poole tekkis raskusi auto käivitamisega. peale pikka käiamist läks lõpuks ikka käima, ning sõitis ilusti. õhtul jätsin auto maja ette seisma, ning proovisin ka kohe käivitada. käivitus ilusti. tund aega hiljem enam auto käima ei lähe, ning ei käivitu siiamaani. küttevooliku võtsin kütuselati küljest lahti, ning starterit andes nõrgub seal väga hädiselt kütet peale. siit ka siis minu küsimus, kas võib olla filter kinni või on pump läbi minemas? süüdest andes nagu siiski pumba häält paagi juurest kostuks. kuidas ma pääseks pumbale filtrise ligi? mida ma peaks tegema? süsyteemi püüda läbi puhuda? kangemat bensiini koos mingi puhastusainega peale panema, ning püüdma edasi käiata? mida teha? autot on õhtul juba hädasti vaja. autoks täpsemalt mazda6 2004 1.8 bensiin.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1 postitus ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis