Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 02:30

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Jama Audi A6 käivitumisega
PostitusPostitatud: 21.08.2012 13:13 

Tervist, mure siis audi a6 2.8 c5 nimelt masin ei taha käima minna soojast peast kui olen auto mingiks 10 minutiks seisma jätnud. Kui väljas soe ilm siis ei taha ka külmamootoriga vahest käima minna. Pean pikalt starterit andma siis hakkab vaikselt tuure koguma. Olen vahetanud temperatuuri anduri, küünlad õhufiltri aga sama jama. Diagnostika ei näita ka midagi. Kas on kellegil veel ideid mida peaks kontrollima. Siuke tunne ka veel et kui käima ei taha minna ja pika käivitumise peale läheb siis lööb bensiini haisu ka ülesse.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Jama Audi A6 käivitumisega
PostitusPostitatud: 25.08.2012 22:25 

Ei oska keegi aidata ? Vahest on ka nii et kui käivitan siis hästi korraks lubab siis teeb mingi paugu peale seda tuleb jälle tükk aega käivitada enne kui käima läheb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2012 22:37 
Kasutaja avatar

blaster1 kirjutas:
Ei oska keegi aidata ? Vahest on ka nii et kui käivitan siis hästi korraks lubab siis teeb mingi paugu peale seda tuleb jälle tükk aega käivitada enne kui käima läheb.

Mul kui viimast korda käivituda ei tahtnud...täiesti lampi....siis sain veel sõita paar nädalat ja andis benapump saba....ja seda diagnost ka ei näita :) Ja sama lugu oli paar aastat ka tagasi...ükspäev enam ei käivitunud ja sain ka vist nädal sõita...pika ketramise ja gaasi andmise peale sain tööle...nädal sõitu ja kütusepmp andis saba :) Nii et võib olla viga selles.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2012 22:44 

Aga huvitav on just see et sooja ilmaga hakkab jamama. Kui praeguste ilmadega hommikul vara sõitma minna siis mingeid probleeme pole olen tähele pannud et jama hakkab kuskil siis kui väljas mingi üle 15 kraadi sooja või päike peale paistab

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2012 17:06 
Kasutaja avatar

Mul sõbral ka hakkab benapump otsad andma ning samad sümptomid muidu, aga seda ei oska öelda, kas külma mootoriga läheb ilusti või mitte.
Omal a4 1.8 motol oli nii et külmalt läks suhtkoht ilusti käima, aga ei võtnud tuure ülesse kohe. Vahel oli külmalt nii, et läks käima ja samas suri kohe välja ja siis jälle ketra. Soojalt muidu tõmbas pöörded kohe ülesse ja käis ilusti, aga käima saamiseks pidi ikka väga väga kaua ketrama ja ka natuke gaasi andma, lubas vahel aga kohe käima ei läind. Ütleme nii, et kehva akuga polekski teda vist soojalt käima saand, aga tänu uuele akule läks ikka starterist ka käima. Sellel oli veaks gaasiklapp

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis