Jamh, mul nii paljusid nõudeid ei ole. Rulliga helinupp on küll suur pluss, kuid kandvat rolli ta mul tahtmises ei mängi. Et a la kui on kaks võrdset makki, üks on rulliga, teine ilma, siis ma valin ikka rulliga, kuid eraldi ma seda ei nõua. Õnneks enamustel mis silma jäänud on see rull ka olemas.
Kui USB või AUX on taga, siis saaks jah selle veidi mugavamasse kohta tuua kuskile keskkonsooli, kuid jällegi, kuna ma näen et enamus tarbitavast meediast on kas SD peal või mõnes nutiseadmes, siis ei ole väga rolli sellel. Õnneks bussil on see raadio ka piisavalt kõrgel, et põlvega ei löö järsemas kurvis USBi pulka koos pesa ja esipaneeliga minema

SD läheb niikuinii peitu.
Olgu JVC'st ma vaatan küll mööda, kuna see suht palju paha reklaami saanud, kuid mis tas on, et kõik nii sõimavad seda? Iseenesest toodab ta ju erinevat AV tehnikat ja on jaapani päritolu?
Mida arvata neist Bluetooth -> 3.5mm karbikestest?
FM transmitterid on küll kuritegu audiomaailmas, kuid hädapärast on l*ts ka naine...
Kunagi kiideti ka Sony toodangut. Vaatan et osad on täitsa samas hinnaklassis. Kas nemad on ka latti alla lasknud?
Muidu see Kotkase pakutud MVH-350BT tundub suht hea variant. ZaintS'i oma tundub natuke liiga fäänsi vanasse tolmusesse Voyageri