Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 22:22

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 7 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Korralik Fm vastuvõtu antenn autoraadiole?
PostitusPostitatud: 07.04.2011 11:06 
Kasutaja avatar

Kuna originaal raadio antenni võimendi andis otsad ja siis sai pandud aftermarket antenn, kuid selle vastuvõtt on suhteliselt kehva.

Nüüd otsingi omale uut antenni katusele voi autosse sisse.

Olen vaadanud erinevaid antenne ja kahjuks teadmised puuduvad, mis andmeid ma seal täpselt järgima peaks ja kogemus puudub nende antennidega, siis seisan suhteliselt suure mure ees.

Kindlasti ei hakka ma enam vaatama 10€ maksvaid antenne.

Ringi vaadates olen leidnud ümaraid boschi ja balupunkti antenne, mis hinna pooleks voiks olla normaalsed.
Samuti olen müügil leidnud klassikalisi antenne võimenditega, mille hinnad seal 70€ juures.

Äkki oskate soovitada mida vaadata, vb hoopis kusagilt välismaalt midagi tellida?

Võib olla katusele kinnitatav, kui ka autosse sisse käiv. Võib olla ka suhteliselt pikk, aga eesmärgiks on saada korralik raadiosignaal! :)

Tänades,
Madis

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Korralik Fm vastuvõtu antenn autoraadiole?
PostitusPostitatud: 07.04.2011 13:33 

Tere tere

http://pood.audiofookus.ee/product.php?id_product=1164 see suht korralik ja siseantennidest samasugune boschi oma on ka hea kvaliteediga
Aga välisantennidest on Carpoint okei ja King antennid ka koos võimendiga suht hea vastuvõtuga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2011 15:18 
Kasutaja avatar

Mingi carpoint ja king antenne ostma ei hakka. Kindlasti oma raha eest töötavad aga tahan korralikku asja saada.

Seega huvitabki, kuidas näiteks see blaupunkti asi toimib?
Seal samas lehel ka pea 100€ maksev välis antenn balupunkti oma, ei tea kuidas selline ennast õigustab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2011 15:49 

Blaukar on põhimõtteliselt sama mis Bosch need välis antennid ja sise antennid väga head asjad julgen soovitada. Ja Audiofookuse epoes aprilli lõpuni kõik blaukar,magnat , dls clarion miinus 15%. Aga jah võin julgelt soovitada neid antenne

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2011 16:18 
Kasutaja avatar

Iseenesest oleks see siseantenn päris viisakas. Aga ei taha hakata ostma uut antenn kahe kuu pärast, seega tahaks praegu korraliku ja õige otsuse teha.

Seega ootaks arvamusi ja kogemusi, netist eriti midagi ei leia nende kohta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2011 16:35 

Vaata vaata aga ma ütlen küll et Blaukaris kindlasti pettuma ei pea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2011 17:40 
Kasutaja avatar

Olen selle tee käinud samamoodi läbi, et mida valida. Minu Foresterile R&P-s paigaldatud blaupunkt on siis küll praak kui just paigalduse viga pole. Töötab samahästi nagu originaal enne ehk , et vahetusest polnud mitte midagi kasu. Sain 500.- Eek eest ja tundub, et selle raha eest ikka head nahka ei saa. Küll uuriti,puuriti,veeti uued vooolujuhtmed makile ning üteldi, et enam paremaks ei saa (garaažis proovisid), aga sõites on masendav. Arvati ka, et äkki asi makis, aga praegune Clarioni 7-seeria on parim mis selle antenniga üldse saab. Teiste makkidega proovides oli asi veel kordades masendavam. Laagrist Keila poole minnes hakkab Tutermaal juba jama pihta ja Laitses kord töötab ja kord ei tööta. Teisel Foresteril katusel Bosch antenn ja funktsioneerib juba ca. aasta - kaks probleemideta. Ma ei tea nüüd kas asi tootes või asi paigalduses (pigem paigalduses), aga üldiselt, et mina ei soovitaks igaks juhuks. Mõtlesin ka ise, et Blaupunkt ja töötab ning hind ka igati OK ja vastuvõetav, aga jah, ei ole ka minul nüüd enam usku neisse. Pane katusele seesama Bosch antenn , mille saad Audiocity-st ning usun, et korraliku paigalduse korral sa ei pettu.

Saab24 - Saab originaal varuosad & muu.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 7 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis