Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 22:30

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 13 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Woofer pagassi, kus on bensupaak.
PostitusPostitatud: 04.04.2011 20:47 

Bensupaak on vasta seljatuge. Missugune lahendus on sellisel juhul parim?
Freeair aknalauale?

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Woofer pagassi, kus on bensupaak.
PostitusPostitatud: 04.04.2011 20:49 
Kasutaja avatar

Millegi pärast arvan, et tegu audi80-ga.
ISe panin ka freeairi aknalauale ja toimis väga hästi.
VArem oli kaks sub. pagassis, aga ei teinud pooltki mis aknalauale pandud kõlar.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.04.2011 21:00 

audivana. kirjutas:
Millegi pärast arvan, et tegu audi80-ga.
ISe panin ka freeairi aknalauale ja toimis väga hästi.
VArem oli kaks sub. pagassis, aga ei teinud pooltki mis aknalauale pandud kõlar.

B2 kerega 90 Audi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 22:46 
Kasutaja avatar

Mina ehitaks woofri koos kastiga akna lauale. Ehk siis element mängib otse salongi. Ja tulemus saab parem kui freeair elemendiga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2011 16:45 
Kasutaja avatar

Mul on kunagi ammustel aegadel olnud kast pagasiruumis, element oli aknalaua jaoks liiga suur. Samas olid inverter-avad toruga läbi aknalaua salongi toodud. Tulemus oli üle ootuste hea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2011 21:42 

Ei hakkand uut teemat tegema.... NT. kui panna inverterkast aknalauale siis kuidas oleks kõige parem asetus elemendil ja inverteril ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2011 22:38 
Kasutaja avatar

aga vähemalt mulle seletati ära et kui korralikult õhutihedaks asja ei saa siis mängib veel s*temini kui kastiga subwoofer bagassis. Jutt siis elemendist aknalaual

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2011 12:13 

Ma Audi B3 ehitasin sellise lahenduse, et freeair subwoofer aknalauale. Mu meelest oli heli päris hea. Olen kuulnud teistes autodes ja proovisin ka enda omas algul nii, et kast oli pagasssis. Ikka summutab see paak päris korralikult ära selle pagassis toimuva.

Muidu Audi B2 on juba piisavalt haruldane, et mitte selle aknalauda lõikuma hakata. Esiveoline B3 on endiselt veel piisavalt levinud, et sinna aknalauda rahumeeli tikksaag sisse ajada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2011 20:33 

trykmann kirjutas:
Ma Audi B3 ehitasin sellise lahenduse, et freeair subwoofer aknalauale. Mu meelest oli heli päris hea. Olen kuulnud teistes autodes ja proovisin ka enda omas algul nii, et kast oli pagasssis. Ikka summutab see paak päris korralikult ära selle pagassis toimuva.

Muidu Audi B2 on juba piisavalt haruldane, et mitte selle aknalauda lõikuma hakata. Esiveoline B3 on endiselt veel piisavalt levinud, et sinna aknalauda rahumeeli tikksaag sisse ajada.

Hilja juba. Eelmine omanik on ovaalide tarvis augud sisse lõiganud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2011 22:06 
Kasutaja avatar

Siis spetsialistid teeks sulle ilmselt band-bass kasti.
Teine toru teisest ovaali avast sisse ja ka toimib.
Iseasi kui suureks see kast läheks selle jaoks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.05.2011 15:26 
Kasutaja avatar

Flinst1 kirjutas:
aga vähemalt mulle seletati ära et kui korralikult õhutihedaks asja ei saa siis mängib veel s*temini kui kastiga subwoofer bagassis. Jutt siis elemendist aknalaual

No ma ei tea mis elemendiga ja kuidas, aga see pagassi maht üpris suur, kui seal mingi pisike leke kas seda on võimalik kõrvaga tuvastada, et kui hermeetiliselt tihedaks üldse pagassi saab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.05.2011 18:42 
Kasutaja avatar

No minuteada on b2 aknalaud nii kitsas, et juba 6x9" elementidega tekib raskusi. Ainus lahendus kitsas kast bagassi laiuselt ja siis inverterid aknalauale ja element bagassi poole mängima. Omal oli eelmisel b3 kerega audil custom mdf kast, milles 12" pioneeri bassikas ja siis 2x4" inverterid aknalaual. Helirõhust puudu ei jäänud, samuti ka heli täpsusest. Kindlasti pead sa natuke vaeva nägema ka plärinate eemaldamiseks, sest audil bagassil õhuke plekk ja iga pisemgi detail pläriseb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2011 22:29 

rixvill kirjutas:
No minuteada on b2 aknalaud nii kitsas, et juba 6x9" elementidega tekib raskusi. Ainus lahendus kitsas kast bagassi laiuselt ja siis inverterid aknalauale ja element bagassi poole mängima. Omal oli eelmisel b3 kerega audil custom mdf kast, milles 12" pioneeri bassikas ja siis 2x4" inverterid aknalaual. Helirõhust puudu ei jäänud, samuti ka heli täpsusest. Kindlasti pead sa natuke vaeva nägema ka plärinate eemaldamiseks, sest audil bagassil õhuke plekk ja iga pisemgi detail pläriseb.

Tundub kõige mõistlikum lahendus, kuna seal aknalaual tõesti ruumi ei ole.
Ah see heli üritus tuleb ka paras projekt, sest ainukesed kõlari kohad tehase poolt on armatuurlaual.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 13 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis