Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 10:27

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 35 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Uue mootoriga Fi BTL.
PostitusPostitatud: 01.03.2011 14:42 

Vaadates uus FI BTL seeria subwoofreid, on saanud uue mootori.
Nimetuseks siis FI BTL NEO N1 ja N2.
Mõõtmetlt on woofreid võimalik saada ikka samas 12",15",18" dual1 või dual2 ohm.

Inglismaalt tellides eestisse jääksid hinnad koos postikuluga:

12" £500 (590 eur)
15" £500 (590 eur)
18" £575 (680 eur)

Rohkem infot FI BTL NEO subwoofrite kohta siit :

https://ssl.perfora.net/www.ficaraudio. ... shopscript

Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Uue mootoriga Fi BTL.
PostitusPostitatud: 01.03.2011 15:07 
Kasutaja avatar

Kavatsed osta sellise või hakkad müüma neid või on see lihtsalt tähelepanek mida tahtsid teistega jagada?
Mul on muidu sellest eelmise põlvkonna BTL ja mina olen küll väga rahul. Ei teagi kas neid Eestis rohkem ongi, kuulnud küll ei ole, et kellelgi veel oleks.

Ja kust need hinnad pärinevad? BladeICE-ist? Nemad on vist ainukesed kes Fi-ga UKs tegelevad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2011 15:15 

Rohkem ikka teisele jagamiseks. Kuna tegemist ikka tõsiste elementidega. :)
Niipalju kui ise olen ka uurinud varasemat seeriat siis poleks nagu halba sõna midagi öelda.
Pole ise ka nagu kuulnud et eestis neid üldse olekski, aga vot ülla ülla üks tuli isegi välja :D

Hinnad pärinevad jh BladeICE-ist.
Uurisin temalt natuke hindade kohta kuna kui nüüd natukene hästi peaks minema omal, siis suve keskpaigaks tahaks soetada 2tk 15", aga no see kaugekauge tulevik.
Nemad ainukesed jh kes Uk-s sellega tegelevad, niipalju kui olen otsinud euroopast siis ei ole rohkem leidnud kes FI tooteid müüks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2011 15:34 
Kasutaja avatar

Võimsust kannatavad nad meeletult, minul on ta näiteks 5000Wrms võimu taga(muidugi ei tea palju ta reaalselt autos saab) ja ei ole ühtegi probleemi, tundub nagu, et võiks isegi topelt niipalju taha lükata. Ma sain enda omaga 2 recone kiti kah kaasa, et isegi kui peaks midagi valesti minema saan uue woofri ehitada. :D

Minu oma pärineb kah algselt BladeICE-ist ja see on väga aus ja abivalmis firma, et sealt võib julgelt osta.

Muidugi hinnad võivad tõusta, sest neid woofreid on eri variante ja erinevate lisadega. On nii SPL kui igapäevane variant(SPL variandil on magnet pilu väiksem ja muusika kuulamisel võib mähis vastu hõõruma hakkata), saab valida erinevaid mähiseid ja tsentreerimisrõngaid, saab valida kas jahutuspiludega või ilma ja neid lisasid on veel.

Võid ka vaadata Ascendant Audio tooteid, need on kah väga tasemel. Näiteks SMD seeria on päris karm ja ka Mayhem
Pilt SMD seeriast:
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2011 15:48 

Kusjuures võimsuse kohapealt on nad elukad tõesti, kannatavad palju rohkemat kui tehase poolt lubatud, Olen ise suur SMD austaja ja jälgin video blogi Steve Meade.
Eks neid lisasid on kindlasti palju, aga no vot ei teagi ise, kui hästi läheb hakkaks midagi ehitama küll. aga samas midagi sellist millega saaks ka igapäevaselt paugutada :D
Kui said recone kaasa, siis peaks ütlema et saab rahulikult puristada, kui midagi valesti:D uus asemele ehitada ja süda taas rahul. :D

Võtan teadmiseks, hea kui keegi niiöelda UP-itab firma BladeICE-i :), aga hoian endale pöialt et suve kekel oleks olemas asjad.

Eks need hinnad sõltu jh , mis lisadega tahad, kas ekstra jahutuse jne.

Ascendant Audio tooteid olen ka vaadanudl ja no muidugi kuidas saam SMD woofer mitte silma hakata, massiivne elajas, vaadates youtubes, siis peaks painima tõesti et elemendid lähevad nagu "soojad pirukad! :D "

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2011 17:45 

Uurisin ka Ascendant Audio- SMD elemente...väga tigedad woofrid :rokib
Eks hinnad on meeletud kindlasti

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2011 19:09 

Ascendant Audio SMD elemendid on tigedad tõesti :kill
15" (£769.00) ilma postikuluta.
18" (£809.00) ilma postikuluta.

Tahaks sellise elemendi tõelist maximumi kuulda :rokib

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2011 21:31 
Kasutaja avatar

Mu klassivennal üks 18" (vist) Fi junn. Möllab küll. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2011 22:03 

Fi= mitte junn ;)!
Fi = pigem " Fucking Incredible" :rokib :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 00:14 

Krt kui ValgeKotkas mulle seda teemat näitas, siis mõtlesin et ei saa, pean ka kasutaja streetrace-i tegema.
eeet jah Jarxz kahjuks sa jah eksid, mul septembrist 18" Fi BTL autos tümistab:P mina lasen 2000w peal ja on näha et võiks vabalt rohkem olla:D, kuigi igapäevaseks sõiduks piisab täiesti ja rohkemgi veel
Wooferiga olen ülirahul, tellisin ka BladeIce-ilt ning kui soovi ja mul oma tiheda graafiku kõrvalt aega leidub siis võin sellele ekupekule väikse demo anda, kui sa ka Tallinnas elad. Pole selle foorumiga veel tutvunud, kuid ilmselt saab siin ka privaatsõnumeid saata nii et anna märku kui huvi on

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 00:20 

Tore, et kvaliteet info ka siia foorumisse vaikselt imbub :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 01:01 
Kasutaja avatar

DBZ kirjutas:
Krt kui ValgeKotkas mulle seda teemat näitas, siis mõtlesin et ei saa, pean ka kasutaja streetrace-i tegema.
eeet jah Jarxz kahjuks sa jah eksid, mul septembrist 18" Fi BTL autos tümistab:P mina lasen 2000w peal ja on näha et võiks vabalt rohkem olla:D, kuigi igapäevaseks sõiduks piisab täiesti ja rohkemgi veel
Wooferiga olen ülirahul, tellisin ka BladeIce-ilt ning kui soovi ja mul oma tiheda graafiku kõrvalt aega leidub siis võin sellele ekupekule väikse demo anda, kui sa ka Tallinnas elad. Pole selle foorumiga veel tutvunud, kuid ilmselt saab siin ka privaatsõnumeid saata nii et anna märku kui huvi on

Tundub, et eksisin jah aga tore, et sellist tehnikat veel Eestis on. :) Mul kah 18" ja ostsin enda oma üleeelmise aasta septembris kui ma õigesti mäletan. Hetkel on talveunes toa nurgas ja ootab soojemaid aegu kui saan jälle tehnika autosse visata. :)
Kui enda oma ribadeks lasta suudad kuidagi siis mul on 2 recone kiti kah olemas ehk siis uued mähised, koonused, tolmukuplid ja tsentreerimisrõngad. :D
2000W on jah pisku selle woofri jaoks aga igapävaselt on maru raske suuremate võimsustega normaalselt muusikat kuulata, sest voolutarve kisub nii suureks. Mul kõvemini paugutades hakkas isegi töötava mootoriga aku pinget 12V juurde kiskuma, originaal genekas ei suuda lihtsalt laadida piisavalt 5000W jaoks. Ostsingi just endale 180A geneka ja kaabeldust tuleb kah kõvasti juurde ehk see aitab natuke.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 14:24 

DBZ kirjutas:

DBZ. No tere tulemast ka siis streetrace foorumisse:)
Juhtub ka parimatel , et eksivad:D, lihtsalt infi polnud kuskilt kuulnud ega näinud et oleks veel sellist elukat eesti peal:D
Seda Demo värgist olen kindlasti huvitatud, linnas küll ei ela, aga võid PS teada anda nt kui vaba aega on, kes teab vb uitan tallinnas, kuna plaan praegu mingine nädalaks vist linna minna.
Privaatsõnumeid(PS) saad ikka saata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 14:27 

NO loodame et lähiajal tuleb seda head ja kvaliteetset tehnikat aina juurde kodumaile :rokib
Äkki saab ise ka suvepaiku need monsterid tellitud.
siis lähevad nad päris kauaks kapi peale seisma kahjuks, kuna kui suveks saabki nt need kätte , siis juulis on sõjaväkke minek, 11 kuud siis :kill :D
Ja saaks ehitama hakata alles järgmine aasta siis :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 22:35 

Sai siis täna käidud kuulamas DBZ süsteemi :) ...ja peaks mainima,et see 18" Fi BTL on ikka väga jõhker aparaat.Ei osanud lootagi,et asi ikka nii hullu paneb...silme eest ja kõik muu vibreeris ja mitte vähe.Ma ei tea,kui palju volume sai keeratud,aga võimul pidi veel ruumi olema.
Kast ise oli juba selline lahmakas,et mu clk-sse poleks see kuhugi mahtunud(kasti asetus oli ainult vale,oleks pidanud näoga ülesse olema,mitte luugi poole)
Krt kadedaks teeb,aga jah nii üle paari min ei kannata kuulata.
Ja ma ei kujuta ette,mis see SMD 18" veel teha võib ;)

...ja see oli õige ütlus Fi = " Fucking Incredible" :rokib :D

Viimati muutis preda, 03.03.2011 23:08, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 35 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis