Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.07.2025 01:02

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 20 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: K:kumba valida Alpine vs Pioneer?
PostitusPostitatud: 13.05.2009 19:25 
Kasutaja avatar

ulo221 kirjutas:
Kle viktor.Miks ei peaks vene võim 2 oomi kannatama :? Ega ma sul mingit 25 watist lärakat ei osta.Sõbralt korralik võim mis ilusti 400 watti ära toidab milles probleem?Või sina lähtud max võimsusest??

Sest vanemad vene võimud on ehitatud 4 oomise takistuse jaoks. Ja kui sa sinna 2 oomi taha lajatad siis aidaa võimendi !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2009 19:37 
Kasutaja avatar

ulo221 kirjutas:
Kle viktor.Miks ei peaks vene võim 2 oomi kannatama :? Ega ma sul mingit 25 watist lärakat ei osta.Sõbralt korralik võim mis ilusti 400 watti ära toidab milles probleem?Või sina lähtud max võimsusest??

PS:ja paluks mitte teemat mingi oomi jutuga ja võimendi toitmisega risustada.Kas tõesti on raske paluda lihtsalt kumb neist etem ja kumba valiksid nt sina.

Ei oska soovitada, kui ei tea mis võimendi(d) päevakorras on, paraku sealt see asi algab ...
Aga edu projektis, mina tajan siiralt näha seda Pioneer subbarit sul kodus müristamas :P

@ praanik
Minu teada isegi 8 ohmi peal need vene võimud ... aga huipu lahe oleks veel sellist võimendit ka autosse installituna näha :P
Muidugi oleks tore ka neid 400w vanu vene võime näha :P

Max võimsus minu jaoks on sama müristus nagu siinne teema ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2009 21:07 

Mul näiteks mängis alles stereo ressiiver kuhu oli kirjutatud 4 oom minimum, öö läbi 2oomise subwoofri ja kahe 8oomise torni taga täiel võimsusel nii et kõik jäi terveks, kuigi jh ei soovita.. Minul oli hädaolu kord ja teadsin millega riskin, kuigi jh see võim oli suht kallis ja paar kuud vana :).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2009 21:14 

Mul nagu kah olukorraga kiita ei ole.Võtan maximumi mis sellise raha eest saab ja muidugi ma ei hakkaks täisvõimsusel kuulama.Muide jätsin mainimatta et see vene võim on ajutiselt kuni uuesti raha saan et oleks lihtsalt soov teada milline parem.Aga jh võiks teemat paremini lugeda ja nagu paar postitust tagasi öeldud sai siis loobusin kogu sellest pioneeri ja alpine kremplist ja sooviks miskit lahjemat (hinnaklassis nii 500-700 eeku).Ma usun et sellega võib siis teeme LUKKU! panna võis mis te arvate?
LUKKU!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.05.2009 00:28 
Kasutaja avatar

Mart911 kirjutas:
Mul näiteks mängis alles stereo ressiiver kuhu oli kirjutatud 4 oom minimum, öö läbi 2oomise subwoofri ja kahe 8oomise torni taga täiel võimsusel nii et kõik jäi terveks, kuigi jh ei soovita.. Minul oli hädaolu kord ja teadsin millega riskin, kuigi jh see võim oli suht kallis ja paar kuud vana :).

Ma ntx käisin eelmine nädalavahetus vanalinnas, öö läbi ja norisin kõigi vastutulijtega täiega tüli nii et jäin täiesti terveks, kuigi jh ei soovita..

Sorry ei saand ilma.. Point on selles, et ei ole mõtet kirjutada, kuidas sa tegid midagi valesti ja sellest hoolimata ei juhtunud midagi. Ei ole mõtet ju. Sul joppas, mis siis? Kõigil ei pruugi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 20 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis