mina ütlen niipalju, et dynomatti ma pmtselt kasutanud ei ole. ühe lehe olen kõlarite ja metalli vahele pannud. seega selle summutuseffekti ma ei oska öelda.
küllaga olen auto tõmmanud üle tavalise ehituspoe pigimati sarnase asjaga (katuseparandus materjal mingi) sel ka alumiinium peal, või siis alumiinium ja siis veel kiht kummi.
Tõsi, kohati on väga piinarikas seda fööniga autosse kuumutada, aga kuna ta on üsna õhuke (tuleb palju kihte

) siis saab teda ka läbi iseenda ka kuumutada, paned ta paika kuhu vaja, mudid, lõikad õigeks, ta nakkub juba külmalt, valmis siis pealtpoolt annad kuuma kuni oled veendunud, et oled tervenisti läbi kuumutanud, see võtab aega, et pealmisest alumiiniumist läbi jõuda, siis on mingit kuumakindlat asja või midagi vaja , et seda kinni siluda, suruda, kuna alumiinium on peal päris kuum siis. või oodata kuni alumiinium jahtub, et oleks käega enamvähem puututav, siis tuleb lihtsalt kiiresti tegutseda, see varjant on parem kui on mingid väiksed alad korraga.
Ta ei haise, ei jookse kuumade ilmadega ringi (tõsi, kui kesksuvel päev otsa auto päikese käes oli, siis muutus tiba pehmemaks, kuid ära ikka sikutada ei saanud.) ja külmaga pole kusagilt lahti visanud. metallikräginaid, mis pagasiluugi avamisel olid ja sõites krääksusid, siis neid on vähemaks jäänud (pole jõudnud kõikjale panna) ja pagasiluuk käib absoluudselt ilma kräginata. koputad uste peale siis on juba peale esimest õhukest kihti kuulda erinevust. peale 2-3 kihti tundub see müts juba päris selline madal, kauge, elutu justkui. ma pole käinud dynomatiga üle lastud uksi peksmas aga jah.
kellel on dynomatiga uksed üle pekstud? antke märku, tuleme kokku, koputame nati uksi ja kuulame kõrva järgi, mis on erinevus.
(mul veel uksed eri staadiumis, tagumised pole midagi saanud ja esimesed on vaid paari kihi all.)
kui tarkadel on nädalavahetusel aega, siis võiks selle pulli ära teha.. kes tahavad, võivad oma kõrvaga kuulama tulla. see oleks nagu kõige parem varjant nende võrdlemisel.