woozh kirjutas:
alet kah teed?

mõeldav.

MantaOwner kirjutas:
Kui nüüd see jutt kokku panna, siis tekib tahtmatult küsimus, et kas teed Abrist maha ja kiidad STP-d sellepärast, et esimest müüvad konkurendid ja STP-d müüd ise või oled ise teinud reaalselt võrdlust kõrvaga/SPL-mõõtjaga enne/pärast paigaldust nii Abrise kui STP puhul, võttes arvesse ka nt materjali kaalu ja hinda?
Tõnu
uskusin et selline postitus tuleb. jah, vaadates sinu sonata installi ja ütleme ausalt, mul on katsetusi tehtud selliste asjadega ja seesama pläustiga terve uks tehtud ja ütleme nii et üks leht nikesoundi mis tuleb lahti on ka effektsem

nagu tõsiselt, mitte seepärast et kes mida müüb, samas võin ju öelda et ka silent coat kõige õhem peaks olema 2mm kuigi on kuskil 1mm või nii... ma ei tee seda maha kuna effekti on selles olnud naatukene..

täiesti oleneb, kuhu kohta seda paigutada.
no kui sa oled vaadanud kuidas esimesed uksed tehtud, siis kunagi ammu sai tehtud STP tootega esiuksed ja no selle kohta midagi halba pole öelda. pigem see et tagumised uksed on sellised mida eksperimenteerisin et mis tooted on head "müra tapjad".

kaalu ja hinna puhul on see, et umbes kui "2mm" silent coat 8 leheline pakk(0.8m2) on 315.- ja 2,2mm STP Silver 2 lehte(0.8m2) on 260.- -> kaalu hetkel ei oska öelda peast.
ma ise plaanin kiskuda maha kõik jama mis on tagaukses ja pagassi seintel. ja kasutada seda ühte toodet mida varem pole olnud, et mis effekti see annab, aga kindlasti annab see täitsa OK effekti. parem kui varem

aga eks seda saab kindlasti hiljem kommenteerida

reck16 kirjutas:
Niisiis hakkab endalgi auto 100% müraisolatsiooniga tegemine ( kapoti alt jne ).
Kuid mõelnud, et põhi teha STP matiga, kuid mis mrasummutust veel panna ? Peaks siis olema vast miski veekindlam vms ?
vee kindlamat kuhu sa tahad paigaldada? muidu kõik valik on olemas poes ju. pead ise vaatama minema ja mõtlema.