Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.07.2025 01:11

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 51 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Soundi tipptooted Eestis ?
PostitusPostitatud: 25.03.2009 22:06 
Kasutaja avatar

Ma üritan siis natukene Rock-i ja Harry jne teiste helitehnika maailmas kogenumate sõnu siis sulle natukene arusaadavamaks teha ja seda lühidalt:

Statistika järgi ei saa otsustada ühegi brändi headuse kohta. Nimelt panustatakse erinevalt reklaamimisse ja demomisse. Kui DLS on teinud palju promo ning näinud vaeva et sinul selline arvamus oleks siis järelikult on nad oma raha õigesse kohta kulutanud. Kuid samas on ka vähem tuntud brände mille sama hinnaklassi tooted või siis ka kallimad on tegelikult paremad oma omaduste poolest kuid tootja pole panustanud reklaami niipalju. Ma ei hakkaks ka siin vaidlema erinevate brändide headuse üle kuna lõppude lõpuks otsustab selle ikkagi kuulaja kõrv ning igaüks meist kuuleb erinevalt.

Olen ka ise DLSi kasutanud ning võistelnud ning lausa esikoha saanud. Kuid peale seda olen 5aastat kuulanud iga võistlus igasugu erinevat tehnikat tänu kohtunikuks olemisele ning olen leidnud pmst iga brändi juurest midagi mis meeldib ja mis ei meeldi (olgu selleks siis hind, heli või muud tegurid).

IvarR

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.03.2009 22:14 
Kasutaja avatar

IvarR kirjutas:
Ma üritan siis natukene Rock-i ja Harry jne teiste helitehnika maailmas kogenumate sõnu siis sulle natukene arusaadavamaks teha ja seda lühidalt:

Statistika järgi ei saa otsustada ühegi brändi headuse kohta. Nimelt panustatakse erinevalt reklaamimisse ja demomisse. Kui DLS on teinud palju promo ning näinud vaeva et sinul selline arvamus oleks siis järelikult on nad oma raha õigesse kohta kulutanud. Kuid samas on ka vähem tuntud brände mille sama hinnaklassi tooted või siis ka kallimad on tegelikult paremad oma omaduste poolest kuid tootja pole panustanud reklaami niipalju. Ma ei hakkaks ka siin vaidlema erinevate brändide headuse üle kuna lõppude lõpuks otsustab selle ikkagi kuulaja kõrv ning igaüks meist kuuleb erinevalt.

Olen ka ise DLSi kasutanud ning võistelnud ning lausa esikoha saanud. Kuid peale seda olen 5aastat kuulanud iga võistlus igasugu erinevat tehnikat tänu kohtunikuks olemisele ning olen leidnud pmst iga brändi juurest midagi mis meeldib ja mis ei meeldi (olgu selleks siis hind, heli või muud tegurid).

IvarR

Tänud :beer

Selline arutelu on juba miskit ka lugemist väärt, kus ei tehta maha umbjoobes miskit. mina ei kiida siin miskit takka, lihtsalt tundsin huvi, mida peetakse heaks ja miks :)

Eks ajapikku jõuab ka minu ajusoppi see seik, et DLS on lihtsalt market bränd ja crap, millest tasuks kaugele eemale hoida ...

PS usutlemine ei tähenda automaatselt poolehoidu ! :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.03.2009 09:29 

ViktorT kirjutas:
IvarR kirjutas:
Eks ajapikku jõuab ka minu ajusoppi see seik, et DLS on lihtsalt market bränd ja crap, millest tasuks kaugele eemale hoida ...

PS usutlemine ei tähenda automaatselt poolehoidu ! :beer

Ei maksa ühest äärmusest teise põrutada. DLS-st saab täpselt samamoodi ehitada korralikku autot, nagu muudest eelpool mainitud brandidestki ja ja cräp oleks tema kohta ilmne liialdus öelda. Aga point oli pigem selles, et tõmmata tagasi nende indu, kelle arvates ta on mingi üüber high-end, sest ta on saanud võistlustel nii palju esikohti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.03.2009 16:17 

Kui siin foorumis vaid näeks sama tulist argumenteerimist näiteks selle kohta, kuidas mid-basse või tweetereid suunata või kuidas süsteemi seadistada, oleks minusugused alla keskmise asjas sees lugejad oluliselt rohkem sillas :smokin

See teema on ju samasugune nagu "mis on elu mõte" või "kus lõpeb universum", ehk siis lõputa teema.

Mis mõte on rääkida tipptoodetest. Maailm globaliseerub. eBay kaudu saad osta Usast, Hong Kongist või UK'st. KÕIKE saab osta: Zapcot, McIntoshi, Eclipset, Morelit, Focalit, Seasi jne jne. Võid osta 20tonni meeter kaableid - kullast/hõbedast või millest iganes. Maksa ainult hinda ja kaup tuleb sulle koju kätte. Mulle tundub, et kellelgi oli selle osas lihtsalt väga suur "ohhoo!!!" moment ja ta tahtis oma positiivset emotsiooni teistega jagada.

Ega tipp-tooted ei tee veel tippsüsteemi. Kindlasti on tipp-juppidel suurem potentsiaal aga seda peab kogu süsteem siis ka toetama. Kett on ju nii tugev kui tugev tema nõrgim lüli.

Nagu siin ka välja toodud, mis mõjutavad tulemust:
Puhtalt heli seisukohast:
- kogu süsteemi kokkusobivus
- install
- install
- install
- seadistamine
- seadistamine
- seadistamine
Võistlemisel:
- installi visuaalne pool
- heli
- kõikvõimalike reeglite järgmine (presentatsioon jne).

kindlasti jäi palju loetlemata.

Ja lisaks tundub mulle, et "kellegi" tarkus põhineb paljuski DIYMA, Talkaudio ja ECA foorumites surfamisel ning nüüd püüab ta sellele tuginevalt olla evangeeliumikuulutaja siin pimedal maarjamaal.

just my 2c... :devil

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.03.2009 16:25 

Tsiteeri:
Kui siin foorumis vaid näeks sama tulist argumenteerimist näiteks selle kohta, kuidas mid-basse või tweetereid suunata või kuidas süsteemi seadistada, oleks minusugused alla keskmise asjas sees lugejad oluliselt rohkem sillas

Aga tee sellekohane teema või esita konkreetne küsimus, küllap siis tulevad ka arutelud ja vastused.
Paraku need, kes vastuseid teavad või kelle jaoks see on juba ammu läbitud etapp, ju selle kohaseid teemasid ei algata :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.03.2009 16:46 

Aga Palun... kohe tuleb üks.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 51 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis