Tere,
Kuna mu autol on originaal makk (ilma RCA väljundita), mida vahetada ei tahaks, siis keegi oskab öelda kas nii on võimalik ja õige ühendada võimendi High Level Inputi nagu all olen üritanud kirjeldada?
Makil on 4 liini väljundit, esimesed ja tagumised, ning kõikide liinide taga on ka 4 ohm kõlarid. Makk siis ise toetab 4-8 ohm. Kuna tahan, et kõik kõlarid mis on maki taga jääksid ka mängima maki tagant. Aga tahaks võtta taga kõlaristest veel lisaks võimendile siglnaali High level inputi, võimalus on võimendil täiesti olemas. Võimendi koos bassikaga mängiks ainult kerge bassi mataka originaal süsteemile juurde. Originaal kõlarid tahaks jätta maki taha kõrgeteks. Ehk kas tohib taga kõlaritest viia lisaks high level inputi toite, nii et kõlarid jääksid ka sama aegselt tööle? Peamine millele ise mõtlen on see, et kas High Level Input teeb sama mis teeb ka see, ki panna teine kõlar sama liini ptsa rööbiti, ehk viib rakisutse 2 ohmi peale ja maki võimendi kärssab lihtsalt läbi. Või kas High Level Input äkki ei muuda takistust, kuna ta ju ei ole nagu kõlar

. Kas keegi on proovinud nii ühendada ja mida räägiks sellest teooriad?
Kas kellelgi on kogemust või huvitavat teooriat, mis mu murele selgitust tooks?
Virgo