Tere!
Vabandan ette ära kui liiga loll küsimus, aga mul siis plaan panna oma vana auto pealt võimendi ja woofer BMW peale, kuid probleemiks kõlari pealt heli võtmine. Nimelt on originaalis kõlaritel kastid ümber ning tahaks teada kuidas ma kasti kätte saaks ilma seda kahjustamata? Endale tundus, et nad kuidagi kinni liimitud kuid ei julgenud väga palju jõudu rakendada.
Pilt siis neile kes ei saa aru mida mõtlen:

Teiseks siis märkasin, et soovitati võimendit ühendada kõlariga läbi high level inputi mille kaablijupike mul isegi olemas, kuid tahaks teada kas siis mõtekas veel kõlari ja võimendi vahele panna high-low converter või sätin võimendi enda ainult low mängima?
Kaabel või juhe on igatahes selline:

Kolmas küsimus siis selline, et kui ma kunagi suudaks raha kokku ajada ja ostaks mõne näiteks Pioneeri maki, mis toetab CD boxi( originaal box pagassis), kas siis kindlalt vaja uut pistikut sinna vahele( lugesin kuskilt, et pistikud pidid teistsugused olema ning vaja kallis jublakas vahele osta kui soovin CD boxi alles hoida)?
Suured tänud neile kes on nõus oma vaba aega raiskama ja vastama neile küsimustele, siis tean kas on mõtekas woofer ja võimendi maha müüa või ikka peale ehitada, et oleks mõnusam muusikat kuulata.
Kaido.