Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 10.05.2025 15:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 16 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Velleman CARSFM1 (FM Transmitter)
PostitusPostitatud: 08.09.2009 22:02 

Kas kellelgi on kogemusi selle Vellemani FM Transmitteriga? Tundub igatahes väga asjalik vidin. Eriti hea on RDS signaaliga loonimede edastamine.

http://www.velleman.eu/es/en/product/view/?id=378744

http://www.opood.ee/?t=k_ki&i=VELL_CARSFM1

http://www.ronex.ee/index.php?product_id=19494&page=50&action=show_product_details&&group_id=1880

Saaks sellega loomkatseid ka teha, et kas eest sigaretisüütajast tagaklaasini ka levib, siis võiks täitsa mõelda.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Velleman CARSFM1 (FM Transmitter)
PostitusPostitatud: 10.09.2009 16:24 
Kasutaja avatar

Mul on autos mingi odavam transmitter, mille sain tasuta. Nii palju ma sellise asja eest küll ei tahaks maksta, paneks paar sotti jurde ja saaks mingi odava mp3-maki, mille kvaliteet oleks selle junni sahinast kindlasti parem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2009 16:40 

Martpoiss kirjutas:
Mul on autos mingi odavam transmitter, mille sain tasuta. Nii palju ma sellise asja eest küll ei tahaks maksta, paneks paar sotti jurde ja saaks mingi odava mp3-maki, mille kvaliteet oleks selle junni sahinast kindlasti parem.

Kui on suhteliselt kallis auto orig. makiga, siis sinna ei pane odavat mp3 makki. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2009 00:30 

stosoorok kirjutas:
Martpoiss kirjutas:

Kui on suhteliselt kallis auto orig. makiga, siis sinna ei pane odavat mp3 makki. :)

Aga pane siis kallis mp3 makk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2009 01:31 

smi kirjutas:

Originaal on hea ja vahetamine väga keeruline. Erinevad plokid ühendatud MOST süsteemiga ehk valguskaablitega. 90% ringiehitamisest ei ole huvitatud ja edaspidi ei taha ka vargaid sponsoreerida. Ainuke võimalus on FM Transmitter, kuna FM modulaatoriga hakkab auto antennikaabli vea peale pahandama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2009 22:38 

stosoorok kirjutas:
smi kirjutas:

Originaal on hea ja vahetamine väga keeruline. Erinevad plokid ühendatud MOST süsteemiga ehk valguskaablitega. 90% ringiehitamisest ei ole huvitatud ja edaspidi ei taha ka vargaid sponsoreerida. Ainuke võimalus on FM Transmitter, kuna FM modulaatoriga hakkab auto antennikaabli vea peale pahandama.

äkki on mingi aux või cdbox lisaseade võimalik panna? selliseid jupstükke on küll mis makile cdboxi simuleerivad ipodist. (endalgi olemas, volvo jaoks)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.11.2009 00:28 

tsimpa kirjutas:
äkki on mingi aux või cdbox lisaseade võimalik panna? selliseid jupstükke on küll mis makile cdboxi simuleerivad ipodist. (endalgi olemas, volvo jaoks)

Pole kohand inimliku hinnaga (alates 8k) MOST süsteemile aux-in adapterit... See eeldab orig. boksi asendamist selle karbiga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.11.2009 22:31 

No 8 k on ikka väga hind juba. Mis autoga tegu kui küsida tohib, et nii keeruline see asi? Alpine mp3 box peaks kõigile enamvlevinud autodele järgi minema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2009 01:37 

Nuclear M.A.N kirjutas:
No 8 k on ikka väga hind juba. Mis autoga tegu kui küsida tohib, et nii keeruline see asi? Alpine mp3 box peaks kõigile enamvlevinud autodele järgi minema.

Tegu eelviimase e-klassiga w211, sama lugu ka e60 bmw ja c6 a6'ga. Kui aus olla, siis mulle meeldiks rohkem USB/HDD või SD kaardi tugi, mis ka 07-08a mudelite comandidel olemas, aga see comand ja selle aretus maksab ka "vene keeles".

Seega 800kr eest SD kaardilt mp3 + RDS signaaliga lugude nimed oleks super, aga siit tekib küsimus jälle kas pagassini levib. Peab vist tellima ja proovima, valikut pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2009 04:19 

sinna peaksid saama kindlasti alpine boxi/mp3 boxi taha sättida, ja mahub kõvasti lugusid ka peale. Mina vähemsati teeks niimoodi. Mingi 100 eeksune transmitter on sama cräpp nagu see kassett, mille saad cdmängijaga yhendada. Kui sul 1000.- eegune auto kus on 100 eegune makk, ja 1.5 kõlarit sis on asjal ehk jumet, aga tõesti - kaalu alternatiive :)
Või sis äkki mõnel paremal mesamakil on see võimalus ja ehk saad kellekagi kaubale kuskil(lammaris mingi vaheraha vms)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2009 15:11 

Nuclear M.A.N kirjutas:
sinna peaksid saama kindlasti alpine boxi/mp3 boxi taha sättida, ja mahub kõvasti lugusid ka peale. Mina vähemsati teeks niimoodi. Mingi 100 eeksune transmitter on sama cräpp nagu see kassett, mille saad cdmängijaga yhendada. Kui sul 1000.- eegune auto kus on 100 eegune makk, ja 1.5 kõlarit sis on asjal ehk jumet, aga tõesti - kaalu alternatiive :)
Või sis äkki mõnel paremal mesamakil on see võimalus ja ehk saad kellekagi kaubale kuskil(lammaris mingi vaheraha vms)

Jätaks selle mõttetu offtopicu. Peale selle 8k maksva adapteri EI OLE MUUD VÕIMALUST. Samuti ei saa selles autos vahetada makke nagu Ford Sierras.

Sõbral on samasuguses autos mingi 3-4a tagasi ostetud 1500kr maksnud iTrip, mis toimib uskumatult hästi, ehk sama hästi kui mingi tugev raadio jaam millest mulle ka piisaks kuna tegu ei ole SQ autoga. Vahe on selles, et ma tahaks pigem usb/sd kaardiga samasugust lihtsat lahendust.

Põhimõtteliselt võib selle teema lukku panna, kuna kellelgi selle transmitteriga kogemust pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2009 20:32 
Kasutaja avatar

Need junnid on 1 suur ja big NO !
Mis tast ikka lukustada, osta ära ja anna teada kuidas kuiviku raha eest mingi odava junniga tutikas mersus heli kõlab :D

700 eeku pole ju teab mis raha sulle, aga ma "koguks" veel ja ostaks õige asja !

Masteri protekteeritud rehvidega sõidad ka ? Ajab ju asja ära, kuna shummi sa ei ole :D

Ja enne kui asja ostma tormad, uuri asja seaduslikku poolt eestis, kuna näiteks UKs on FM transmitter rangelt keelatud !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.11.2009 22:14 

stosoorok kirjutas:
Nuclear M.A.N kirjutas:

Jätaks selle mõttetu offtopicu. Peale selle 8k maksva adapteri EI OLE MUUD VÕIMALUST. Samuti ei saa selles autos vahetada makke nagu Ford Sierras.

Sõbral on samasuguses autos mingi 3-4a tagasi ostetud 1500kr maksnud iTrip, mis toimib uskumatult hästi, ehk sama hästi kui mingi tugev raadio jaam millest mulle ka piisaks kuna tegu ei ole SQ autoga. Vahe on selles, et ma tahaks pigem usb/sd kaardiga samasugust lihtsat lahendust.

Põhimõtteliselt võib selle teema lukku panna, kuna kellelgi selle transmitteriga kogemust pole.

Said valesti aru. Omatakse küllkogemust ja sellepärast ytlemegi et see on crap! ja mingis 04 aasta mersus see makivahetus nyyd nii jube teadus ka pole :help

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.11.2009 22:56 

stosoorok kirjutas:
Peale selle 8k maksva adapteri EI OLE MUUD VÕIMALUST.

sul on kolm võimalust.
1) osta fm transmitter ja olla rahul
2) osta 8k adapter ja olla rahul
3) osta fm transmitter ja mitte olla rahul, seejärel olla 8k adapter (kas see üldse sd-kaarti toetab, või ainult ipod) ja olla rahul.

ma ise soovitan kolmandat varianti. esiteks võib juhtuda et sa tõepoolest jäädki rahule. ja kui ka ei jää rahule siis 8100 kr pole just palju rohkem kui 8000. ja alati saab selle junni ju järelturule paisata. eriliselt nutikas oleks muidugi see jupstükk ka kohe kasutatult osta :)

edu katsetamisel. ja anna kindlasti märku, kas toimis ja kuidas.

-98 mersudele on küll adapter olemas, kui kedagi huvitab: http://usaspec.com/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2009 14:54 

ViktorT kirjutas:
700 eeku pole ju teab mis raha sulle, aga ma "koguks" veel ja ostaks õige asja !

700kr on suur raha mu jaoks, selle eest saab lausa paagitäie kütust. :) Pealegi mis on "õige" asi? 25k maksev comand?

Nuclear M.A.N kirjutas:
ja mingis 04 aasta mersus see makivahetus nyyd nii jube teadus ka pole :help

Oluliselt keerulisem kui mingis 04a Mazdas! Pealegi ma juba ütlesin, et makivahetust ilmselt ei tule, kui just hea hinnaga NTG 2,5 comandi kuskilt ei õnnestu saada.

tsimpa kirjutas:
-98 mersudele on küll adapter olemas, kui kedagi huvitab: http://usaspec.com/

98a oli kasutusel hoopis teine tehnoloogia, osadel polnud isegi D2B süsteemi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 16 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis