Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 10.05.2025 15:50

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Ligikaudne eelhinnangu tööle
PostitusPostitatud: 23.11.2009 17:11 

Hei. Paluks kogenumate kommentaare oma mõtetele. Mul on praegu Mondeo 2008, 6CDga Sony seade, 8 kõlarit jne - tavaline tehaselahendus. Ma ei ole tehase süsteemist just ülearu kõrgel arvamusel. Mõtleksin vahetada kõlarid korralikumate vastu (tingimus et mahuvad originaalpesadesse), võibolla pisike võim toetuseks. Võimalusel kasutaksin originaalmakki, loodetavasti tal on võimu jaoks liiniväljund olemas, kuigi ega ma kindlalt ei tea. Võibolla paneks pagasnikusse bassikasti ka, see ilmselt nõuab eraldi võimu, või on olemas selliseid mitmekanalisi võimendeid mis eraldi kõlarite ja bassiga hakkama saaks? Pigimati tööd ei hakkaks vast ette võtma, auto suht talutava müratasemega praegu - kui keegi just ei põhjenda mulle ära miks seda tingimata vaja on. Muusikast kuulan vanemat rokki, vahel jazzi. tümpsumees ei ole.
Kas keegi tunneb Mondeo helisüsteemi ja oskab öelda kui palju raha selle upgrademine maksab umbes? Kas mu mõtted üldse õiges suunas liiguvad?

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Ligikaudne eelhinnangu tööle
PostitusPostitatud: 23.11.2009 18:42 
Kasutaja avatar

originaal makile ei ole mõtet eriti võimendit juurde panna sest see heli mis sealt tuleb ei ole nii kvaliteetne et seda veel võimendades midagi head saaks.Pigem vahetada lihtsallt kõlarid paremate vastu kui originaal makki tahad alles jätta ja kui madalat otsa juurde siis väike tagasihoidlik bassikast pagasnikusse

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis