Ma proovin siis ühe korra veel

Voolu toodab genekas, MITTE aku, aku on lihtsalt vahelüli, mis säilitab seda.
Kui me nüüd veame akust võimuni 20/35/50mm juhtme ja teeme sama maandus kaabliga, siis ...
Aku ja kere vaheline kaabel jääb standard tavaliselt, mis mõte sel on ?
Juba on probleem.
On sul aimu ka kui kiiresti saab tavaline 74ah 850 CA aku tühjaks ? Usun et sul pole sellest aimu

Seega aku vajab pidevat peale laadimist, kui aku ei suuda voolutarvet majandada, hakatakse "voolu võtma" igalt poolt, ehk siis ka tulede arvelt, kui laadimine on piisav, siis seda ei toimu.
Nüüd aga, kui genekast akuni on kõigest 4mm2 kaablid, ja akust võimuni 20mm2, siis see vajalik vool ei jõuagi mitte kuskile, ei akuni, mis puudu, ei võimuni, ei tuledesse jne ...
Kahju et ma seda eesti keelde lahti seletada ei oska, aga genekas ja big 3 ON kõige tähtsam lüli !
See väike aku on stabiilselt nagunii pool tühi auto peal.
Toon sull lihtsa näite oma autolt,
Mul on 4 x NSB 90 akut, mõõtsime kuu tagasi ära, 9500 CA kokku, mis on ca 12-15 tavaakut.
Täis laetuna saab 3 sekki põristada ca 8-9kw-ga ja uus laadimine kestab ca 10 min, pole paha.
Kui aga mängisin muusikat pea täis võimsusel, nii ca 7kw juures 30 sekundit, võttis täis laadimine ca 3 tundi ja seda 14.4v juures ! (mitte auto genekaga)
Aku näitajad on nii head, et kui ühendada auto enda vooluvõrku, siis ei tohiks ju midagi vilkuda ?
Aga võta näpust

Aku ei tooda voolu

Teeme siis pildiks ka:

Vool liigub kaablites nagu vesi torusdes, fakt !
Kui nüüd võimendi paugutab, "imeb" see akust voolu läbi parasjagu paksu kaabli (A), aku annab, kui tal on seda, kui on liiga suur võim ja väike aku, siis ei anta piisavalt ja võim läheb protectionisse !
Et aga stabiilselt anda, aku küsib seda omakorda kuskilt, ja seda läbi peenemate juhtmete siis genekast (B).
Jääb ju väheks, siis tõmmatakse ka kõik muud tuled ja viled "kuivaks" (C)