Enda Mondeol kasutasin 2mm STP Vibroplasti. Tegin esiuksed sellega üle, kapoti tegin niipalju üle kui sealt tugevdus ribide vahelt plekki paistis, taga luugi tegin üle, pagasiruumis panin mõned ribad külgedele ja terve lae tegin üle sellega ja panin lakke veel ühe rulli vilti. Uksed käivad küll kuidagi teise häälega kinni ja katus ning taga luuk ei vibreeri kah enam nii palju aga muidu väga vahet aru ei saagi. Oleks ma teadnud, et nii vähe kuuldav vahe on siis ei oleks hakkanud seda tegemagi. Ma ootasin mingit drastilisemat vahet nagu paljud räägivad aga tundub, et Mondeol on tehase poolt juba piisavalt heal tasemel heli isolatsioon, et suurt vahet ei ole. Võibolla kui terve auto sellega üle teha siis oleks vahe rohkem kuulda aga mina enda auto puhul seda kuulda ei suutnud. Olen ühe sellise Mondeo täielikult juppideks lammutanud(mul üks selline varuosadeks) ja pagasiruumis ja põhjale on pigimatti päris palju pandud juba tehasest. Esi ratta koobastesse ei osanud mina kuhugi pigimatti panna kuna nad on sellise imeliku kujuga ja ei olnud nagu sellist pinda kuhu sooviks pigimatti panna, taha ratta koobastele saaks panna küll.
_________________ Street B 148.4dB......Street C 150,9dB......Extreme 162,5dB
|