Tervist, nimelt kohekohe kätte jõudmas 18. aasta sünnipäev ja auto, mis tagumiku alla tuleb, on Passat aastast 2004 ja universaalkerega. Sooviks oleks siis sinna sisse hakata ehitama mingit normaalset helisüsteemi. Kuna olen audio teemal suht nõrk, ei oskagi väga kuskilt alustada.
Mainiks kõigepealt ära mis seal hetkel olemas on:
Makk on originaal kassettmakk.
Kõlarid hetkel ainult ees, täpselt ei tea mis ja kus, võin uurida kui keegi vajalikuks peab, kuid tunduvad suhteliselt tagasihoidlikud.
Rohkem nagu ei olegi vist seal midagi.
Tükike sellest, mida soovin:
Üldiselt soov saada igapäevaseks kulgemiseks korralik helisüsteem, mis hoiab sõiduajal nägu naerul

. Mainin ka ära, et kuulan muusikaliselt kõige rohkem rap/hip-hop stiili + viimaselajal suhteliselt palju dubstepi.
Eelarve on esialgu kuni 7-8 tuhat ja tahaks saada komplekti, mida võimalik täiustada, mitte välja vahetada.
Aga nüüd otseselt küsimuste juurde:
Millest peaksin üldse alustama ja mis kohe välja viskama?
Kas originaalmakiga on veel võimalik midagi saavutada?
Kui suur osa umbes protsendiliselt võiks kuluda võimule, subwoofrile, kõlarile, makile jms, et asi püsiks tasakaalus?
Mis firma tooteid eelistada sellises hinnaklassis?
Oiijah, eks neid küsimusi palju ja erinevaid, aga äkki hakkaks tasapisi pihta. Küsin juurde, kui midagi aru saamatuks jääb. Tunnistan, et olen suhteliselt võhik ja loodan saada mitte väga lõõpivaid vastuseid. Küsige ka ise kui midagi vajalikku mu tekstist puudu jäi.
Aga muidu, tänud ette ja jään asjalikke nõuandeid ootama!