Tervist. Ütlen ette ära, et olen totaalselt võhik sellel teemal ja lihtsalt soovin teada, mida targemad inimesed arvavad.
Tekkis soov siis enda auto helisüsteemi uuendada ja kuna sooviksin väikest supakat ja originaalkõlarid on ka suhteliselt läbi, siis vahetust vajaksid needki.
Kui automark peaks rolli mängima, siis mul on Opel Vectra A.
Leidsin netist mingisuguse tundmatu firma komplekti, mis sisaldab siis
2 x Kolmeribaline koaksiaalkõlarid
2 x 16,5 cm Komponent kõlarid
1 x Subwoofer 12" (30 cm)
1 x Neljakanaliga autovõimendi
Komplekt asub lingil:
http://www.akustika.ee/pood/index.php?G ... rrency=EEKKomplekti hind on 1990 EEK
Kuna sellel supakal pole kasti, siis samalt lehelt saaks ka kasti osta 650 EEK
Ning lisaks on vaja ju kaabeldust. Seal lehel on erinevad kaablid ja ma ei tea milline mulle sobiks. Nende hind siis kuskil 600 EEK.
Ja lõpetuseks on vaja paigaldust, mille hindadest mul pole aimugi.
Hetkel ma veel ei teagi kui suured kõlarid mul autos on ja mul on tunne, et antud mudelid ei mahugi mulle, aga kohe lähen mõõdan enda kõlarid ära.
Sooviks siis tagasisidet, kas antud komplekt on väga mõttetu raha raiskamine ja kas see tasuks ennast ära. Kogu süsteem peaks maksma minema ligi 4000 koos paigaldusega. Ei taha huupi sellist ostu teha.
Tänud!
EDIT: Nagu ikka, siis nüüd tutvusin ka reeglitega ja kuna mu info on natuke puudulik siis on teile raske vastata.
Makk on mul KENWOOD KDC-W4034Y .Peaks olema 4x50w. Rohkem infot tema kohta öelda ei oska.
Tegin kõlaritele kiire umbkaudse mõõtmise. Proovisin läbi katte neid mõõta. Esimene kõlar oli 13cm ja tagumine ehk 15cm. Nii, et ette on vaja teha ehk vaherõngad ja taga aknalauda vaja natuke suuremaks lõigata.