Esmalt palun andeks enda kirjapildi p2rast. Viibin arvuti taga, kus eestikeelset klaviatuuri ei ole v6imalik valida, sellest tulenevalt on osad t2hed asendatud muude symbolitega.
Kysimus on iseenesest lihtne ja ilmselt lahendus samamoodi, ent kuna olen sellel alal v6hik, siis palun andestust enda rumaluse p2rast.
Igatahes, ehkki olen enda meeleheaks ennast natuke audiomaailmaga yritanud kurssi viia, on mind j22nud piinama yks kysimus. Nimelt ei suuda ma leida vastust probleemile mis esinem minu katsetuste puhul k6igerohkem nt bassik6laritega. nimelt teatud sagedustel hakkavad nad tootma k6rvale v6rdlemisi ebameeldivat nn 6hupl2rinat. teatud vahemikus sellest ylespoole v6i allapoole suudavad edastada nnn puhast heli, ent m6nel sagedusel riivab see r6ve pl2rin k6rva. ilmselt tuleneb see kastiehitusest ja sajast muust asjast. nt kui seda pl2rinat on tootnud portiga kastil nn inverter *port( siis olen ma seda vastavalt vajadusele suurendanud, ent ma ei suuda yle saada sellest fenomenist k6lari enda puhul. olen proovinud nii kiidetud komplektide kui nn noname asjadega. Kui esmakordselt arvasin et seda p6hjustab liialt v2ikese v6imsusega v6imendi, siis selle argumendi olen ka enda jaoks ymber lykanud, sest isegi k6larist suurema v5imsusega v6imendi yhendamisel ma probleemist lahti ei ole saanud.
Kindlasti lihtne probleem, 2kki keegi oskab mulle paari s6naga lahti seletada, millest selline probleem enim tuleneb.
2rge siis v2ga n2kku l66ge, sest nagu ytlesin olen seda maad enda jaoks avastamas ja ehkki vahelduva eduga olen enda jaoks sellega kokku puutunud mitu aastat ja piinlikult yritanud ehitada systeemid ka nn jooniste j2rgi, probleem suuremal v6i v2hemal m22ral pysib