Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 14:36

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 14 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Küsimus kumba võtta.
PostitusPostitatud: 23.11.2010 20:41 
Kasutaja avatar

Olen nagu kahevahel :

http://www.akustika.ee/pood/index.php?GID=2095&lang=est&currency=EEK
http://www.akustika.ee/pood/index.php?GID=1930&lang=est&currency=EEK

Või tasuks vaadata mõnd kasutatud tehnikat sellise summa piires?

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Küsimus kumba võtta.
PostitusPostitatud: 23.11.2010 23:03 
Kasutaja avatar

Ma pakuks jah,et vaata pigem kasutatud tehnikat saad parema asja igal juhul

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2010 18:21 
Kasutaja avatar

Eks kasutatud peast võib alati head kraami saada, samas võid ka millegi paraja hunniku otsa sattuda. Riskibusiness ühesõnaga.

Alpine komplekt oli mäletamist mööda tuttaval autos ja tegi minu arust täitsa arvestatavat häält. JBL kohta ei oska aga midagi kosta, kuna kogemus puudub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2010 21:26 
Kasutaja avatar

On ka minu sõbral alpine oma sees, häält ta teeb kenasti, kuid iseasi kas ta ka vastu peab. Kardan neid odavaid asju, samas firma on ju siiski hea? JBL firma ei pidavat ka just kõige hullem olema. Vaadates seda JBL muidu hinda mis oli pmst 8000, siis nüüd 3000...Kuidagi liiga suur hinnalangus, kas ei ole natukese imelik?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2010 13:41 
Kasutaja avatar

mis autosse sa vaatad seda komplekti... alpine kuskil luukpäras on väga ideaalne... ühel sõbral on seat leonis see alpine kitt... väga ideaalne nii väiksele autole... ja teisel sõbral on 3ses bemmis pagassis 2 e type kõlarit ja hea puhas bass. mõlemal on olnud need juba kuskil 3 aastat autos ilma anomaaliate ja vigadeta... nii et karta pole suurt midagi...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2010 23:48 
Kasutaja avatar

Plaan panna sedaankerega passatisse. Sõbral on see Ventos.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.12.2010 16:51 

Sama Alpine asja saad vähekasutauna ~2100-2400.- eest. Endal on kunagi oli e type ja magnati võimu taga...väga ei meeldind see heli, praeguse momo polk`iga kõvasti rohkem rahul. Aga kõlar ise oli odav ka suht, ja madalat otsa aitab ikka järgi, ja ära ta ka mul ei lagunenud(sai ikka kõvasti piitsa), nii et pigem soovitan.
Hinnaklass on muidugi selline, et selle raha eest täitsa ok.
Muide mina näen 4800---->4300.- hinda
8000-->4300 hind oleks nagu sotka aledel. Et käib suvalisel ajal vaatamas on diivan norm hinnaga 9999.- Siis lähed ostu ralli ajal, vaatad sama diivan soodukaga 9999.- (all väikselt originaalhind 19.999,-). :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.12.2010 20:17 
Kasutaja avatar

Ma uurin ja puurin ka siin foorumis. Ehk saab 3000-4000 midagit, vast võin ka palgapäeval 5000 välja käia. Saab selle raha eest ehk midagi rohkemat. Kuid kardan, et võib olla vigu jmt küljes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.12.2010 19:29 

Kui korralikult otsida ja ise kokku komplekteerida siis sellise raha eest saab kasutatud peast ülikorraliku tümmi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2010 00:16 

-Magic-M kirjutas:
On ka minu sõbral alpine oma sees, häält ta teeb kenasti, kuid iseasi kas ta ka vastu peab. Kardan neid odavaid asju, samas firma on ju siiski hea? JBL firma ei pidavat ka just kõige hullem olema. Vaadates seda JBL muidu hinda mis oli pmst 8000, siis nüüd 3000...Kuidagi liiga suur hinnalangus, kas ei ole natukese imelik?

vahel ei näita see hind asja juures küll mitte midagi ostsin subberi mis maksis üle 8t ja sai paar kuud paukutada kui vaikus majas, siis aasta otsa seisis. läks remonti seal oli pea pool :err aastat kuna kuidagi ei saanud seda pidama, et korralikku asja saada. lõpuks pika jorutamise peale sain kätte kestis aastakese ja jälle laiali nüüd seisab nurgas :waah .kuid pole veel lootust kaotanud plaanis uuesti eluvaim sisse ajada. kusjuures subber maksis üksinda üle 8t+kast jne. vahel see odav on palju vastupidavam kui mingi kallis. aga kas odav samamoodi :rokib müristada suudab see on ? märgi all.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2010 00:55 
Kasutaja avatar

xsmartx kirjutas:
-Magic-M kirjutas:

vahel ei näita see hind asja juures küll mitte midagi ostsin subberi mis maksis üle 8t ja sai paar kuud paukutada kui vaikus majas, siis aasta otsa seisis. läks remonti seal oli pea pool :err aastat kuna kuidagi ei saanud seda pidama, et korralikku asja saada. lõpuks pika jorutamise peale sain kätte kestis aastakese ja jälle laiali nüüd seisab nurgas :waah .kuid pole veel lootust kaotanud plaanis uuesti eluvaim sisse ajada. kusjuures subber maksis üksinda üle 8t+kast jne. vahel see odav on palju vastupidavam kui mingi kallis. aga kas odav samamoodi :rokib müristada suudab see on ? märgi all.

oleneb muidugi ka kasutajast endast. ma võin osta 100 eeguse supaka ja selle läbi lasta või osta 1487947 eeguse supaka ja selle samatargalt läbi lasta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2010 01:02 

xsmartx kirjutas:
-Magic-M kirjutas:

See oli päris sitt näide mis sa tõid :)
See kui sa ühendad subwoofri valesti (nt kui on 2 mähist) või ühendad subwoofri sellise võimu alla mis ei kannata seda supakat on küll sinu enda viga, et see paranduses käis koguaeg. Edu (y)
Mina ostsin akustikast BassX 300W RMS. Olen rahul.
200w'ga on juba toas selline bass mis siis veel väikeses autos nagu nt Golf II võiks olla?

Soovitan aind subwoofer osta ja kast lasta kellelgi teha. Tehasemõõdud ei vasta mitte kunagi sinu maitsele/ootustele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2010 01:30 

See kui sa ühendad subwoofri valesti (nt kui on 2 mähist) või ühendad subwoofri sellise võimu alla mis ei kannata seda supakat on küll sinu enda viga, et see paranduses käis koguaeg. Edu (y)
200w'ga on juba toas selline bass mis siis veel väikeses autos nagu nt Golf II võiks olla?

sellise subberiga käiakse võistlustel aga võistlustel on neid mitu, mitte ei piirduta ühega. ja subber peaks kannatama isegi veel valjemat võimu, et maksimaalsed dB välja saada.
võim (digital mono DLS - CLASSIC CAD11)
subbakas(rockfordfosgate T212D2 12" POWER T2 2-Ohm DVC Subwoofer ,1000rms 2000w)

ja kuidas on nt võimalik asju valesti ühendada? pole esimest korda tehnikat autosse lappinud ega ka viimast.
ja see kelle käest sai asjad tellitud on vägagi teadja mees. helitehnikaga võistlustel käinud ja päris häid kohti noppinud.

Vaatasin sinu profiili JUSTer001 ja oled otsinud abi :uhoh võimu ühendamisel kas järeldad sellest, et kõik on nii saamatud ja võhikud , et ei oska asju õieti ühendada.pead ennast nüüd proffiks? Sinu asemel hoiaksin selle kohapealt küll suu kinni.

200w'ga on juba toas selline bass mis siis veel väikeses autos nagu nt Golf II võiks olla? Vot see on sitt näide :think *
neid kahte ei saa võrrelda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2010 00:40 

xsmartx kirjutas:

sellise subberiga käiakse võistlustel aga võistlustel on neid mitu, mitte ei piirduta ühega. ja subber peaks kannatama isegi veel valjemat võimu, et maksimaalsed dB välja saada.
võim (digital mono DLS - CLASSIC CAD11)
subbakas(rockfordfosgate T212D2 12" POWER T2 2-Ohm DVC Subwoofer ,1000rms 2000w)

ja kuidas on nt võimalik asju valesti ühendada? pole esimest korda tehnikat autosse lappinud ega ka viimast.
ja see kelle käest sai asjad tellitud on vägagi teadja mees. helitehnikaga võistlustel käinud ja päris häid kohti noppinud.

Vaatasin sinu profiili JUSTer001 ja oled otsinud abi :uhoh võimu ühendamisel kas järeldad sellest, et kõik on nii saamatud ja võhikud , et ei oska asju õieti ühendada.pead ennast nüüd proffiks? Sinu asemel hoiaksin selle kohapealt küll suu kinni.

200w'ga on juba toas selline bass mis siis veel väikeses autos nagu nt Golf II võiks olla? Vot see on sitt näide :think *
neid kahte ei saa võrrelda.

mul endal ka see alpine kombo audi a8-s ja teeb ka piisavalt häält.kuigi kast võiks paar cm madalamal olla.soovitaks ikka alpine.kvaliteet.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 14 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis