AMath kirjutas:
MK kirjutas:
Pole kõige asjalikum teema ka. arusaamatu kuidagi.
Aga 88RS'il on vähe rohkem võimalusi kui 9855'l.
Kui selliseid makke vaadata siis võiks ju kätt aktiivfiltrite maailmas proovida. Ning sealt edasi minna siis mis mõttega valmis komposid osta, siis midbass ja kõrgsagedus element eraldi osta. Nt R6A midbass või R5A ja näiteks impact NS130 kõrgsagedus, või vifa xt25 või mingi muu asjalik asendus.
Muidugi kui "puhast" heli selle raha eest saab on ka omaette küsimus üldse autos tegelt.
Tänud , arusaamatut pole siin midagi, vaja ustekõlareid ja makki ! ( Pole ju raske arusaada).Ma ei taha minna kusagile võistlustele vms, lihtsalt ei tahaks lolli ostu teha kuna ise eriti ei tea makkidest ja ustekõlaritest niipalju, küsisingi abi mis oleks kõige parem ja kvaliteetsem selle raha eest mis ma ülal mainisin, Need maki firmad sai suht niisama pandud , mõtlesin et saab asjalikke vastuseid kas selle raha eest mõtekas neid võtta või keegi oskab soovitada paremaid.
Üldiselt loeb väga palju paigaldus. Kui sa kruvid uued kõlarid otse mingi pehme uksepolstri külge ja paned nad maki taha mängima pole väga vahet kas sul istub seal focal utopia või mõni misiganes hiinafirma (ok väike vahe on

). Aga korraliku paigaldusega mängib odavam/kehvem kõlar ikkagi reeglina paremini kui kallis kõlar kehva paigaldusega.
Makiks võik soovitada näiteks Alpine CDA-9887R. Vahepeal liikus neid uuest peast kuskil 5000 eeguga, ebayst saad hetkelgi sarnase hinnaga.
Kõlarite osas nii palju, et Focal Access seeriat ei soovitaks, kui on võimalik kallimaid asju osta. Esmamulje on, et mängib ohohooo kui hästi, aga reaalselt on heli ikkagi suhteliselt mudane. Kui eelarvesse mahub, siis focal k2 power võiks hea asi olla. Spl Dynamicsist ei tea ma midagi, seega ei kommentaari; ise neid ei ostaks.... sest ei tea neist midagi

. Üldiselt soovitaks ükskõik mis kompod panna ikkagi võimendi taha, saab kindlasti parem. Häid kõlareid on tegelikult palju, aga kuna sa ilmselgelt ei plaani hetkel hakata tegelema mingi keerulisema installiga siis ei hakka vast midagi soovitama.
Viisakas oleks ära märkida, et eelnev on puhtalt mu isiklik arvamus ja ei pretendeeri absoluutsele tõele.