Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 21:53

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: paluks abi auto helisysteemi kohta.
PostitusPostitatud: 02.05.2011 20:56 

tervitus,nimelt olen siin uus ja on selline hobi auto kuhu veitsagi vaba raha olen investeerinud ja nyyd on tekkinud probleem sisse ehitatud helisysteemiga,nimelt probleem seisneb selles et kuna ma ise ei ole kaablitega ja muusikaga sina peal siis palusin yhel tuttaval selle sisse ehitada kes on pädev selles,pagassis on kaks supparit,kolm v6imu,kas elementtidele ja yks esimestele ustele,lisa aku taga ja kas kondekat,minu jaoks on mystika see et tundub nagu midagi ooleks valesti nagu ehitatud v6i kuskil on mingi kala sees sest nii kui ma jätan kapoti all muusika kaitsme kylge yhendatuna siis on kohe pea m6lemad akud tyhjad nii auto enda oma kui ka pagassis,ja kondekad lähvad vahelduva eduga tööle ja kustuvad,et jääb minule nagu säärane mulje et mingi tarbimine oleks peal,et siin ka abi palve teile kes vähegi oskaks lahti seletada mulle kus kohast seda viga peaks otsima et se systeem toimiks v6i mis seal peetis v6ib olla?!

paluks m6istvat suhtumist ja hukka mitte m6ista kui ma midagi valesti kirjutasin! :(

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: paluks abi auto helisysteemi kohta.
PostitusPostitatud: 02.05.2011 23:28 
Kasutaja avatar

selle jaoks peaks olema maki taga juhe (vb remote) mis lülitab võimu välja kui süüde väljas või makk kinni.
Ega ise ka ei ole sellega sina peal aga äkki on selles asi. Pead laskma ära ühendada. või ise lüliti vahele tegema, et kui oma tegemised lõpetad siis võtad voolu võimust välja:)

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: paluks abi auto helisysteemi kohta.
PostitusPostitatud: 03.05.2011 06:41 

tänud et viitsisid vaadata,eks peab uurima hakkkama kuskilt poolt seda jama!

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis