Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 21:57

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Audi A8 (D3) originaalstereo ragin ühes kõlaris
PostitusPostitatud: 13.05.2011 22:26 
Kasutaja avatar

Probleem siis ebameeldiv ragin, mis justkui ilma arusaadava seosliku põhjenduseta ühes uksekõlaris avaldub. Koputamise ja raputamisega seda justkui seostada ei saa.
Raksud ja sahin on küllalt häälekad, ei ole ka määrav, millisesse astmesse volüüm on seatud - ragin on ikka sama vali. Samuti võib kogu süsteemi välja lülitada, ragistamine sellest ei lakka.
Võimendi on elektroonikute poolt mikroskoopiliselt läbi vaadatud, tulemusteta. Visuaalselt on kõik korras.
Kas kellelgi on sarnast kogemust, maailma foorumitest ei õnnestunud mul ka silpigi leida. Võimalik, et kasutasin ka vale otsingusõna või midagi.
Kogu kupatus paistab Beckeri oma olema autos.
Kogu probleem võib vahel mitmeks kuuks kaduda, siis jälle uuesti alata. Ei oska enam kusagilt lahata seda asja.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Audi A8 (D3) originaalstereo ragin ühes kõlaris
PostitusPostitatud: 14.05.2011 08:48 

Pakun täitsa lampi, aga kas äkki ei või kõlarijuhe kuskilt katki olla ja kokku puutuda mõne teise pingestatud juhtmega? Mingi aja peale rapub jälle eemale või tekkinud korosiooni kiht ei lase ragiseda, küll aga siis kulub korosioon ära ja hakkab jälle ragistama? Mina uuriks kere ja ukse vahel olevat kaablite "patsi", äkki on seal sees või pistikus otsad/kaablid puru ja käib näiteks, ma ei tea, ukselambi toite, aknatõstukimootori toite või mille iganes vastu.

Aga see on puhas spekulatsioon.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Audi A8 (D3) originaalstereo ragin ühes kõlaris
PostitusPostitatud: 16.05.2011 20:20 
Kasutaja avatar

Ma viskaks testimise huvides võimu pistikul krabiseva poole kõlarijuhtmed ümber teise poole(ukse) kõlari omadega.
Siis näeb, kas põhjustaja on kõlar ise või hoopis võimendi/raadiomoodul.
Pilt

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis