ryblik1 kirjutas:
ei tea, pole kokku maganud.
Pigem on töötegija seisukohast sõnavõtt, sest päris suur osa kodanike kujutab endast kunne ehk klient on alati kunn. St et raha ei taheta maksta aga töö peab olema viimase peal. Mina lähtun sellest et sinu taskus oleval eurorublal on täpselt sama vääring kui minu omal. Sellest tulenevalt ei tähenda see et oleks vaja kliendina lärmata. Kuid on selliseid kes arvavad et see raha mis makstud sai on kullaväärtusega ja selle eest peab saama ette ja taha kummarduse, härratamise ja kui oled õliahv siis ka suhuvõtmise. Ei ole nii, tahad saada kvaliteetse teenuse siis tuleb ka maksta, teadupärast on kvaliteetsetel kohtadel pikk järjekord ukse taga olenemata krõbedast tunnihinnast.
Nagu ütlesin siis ka mul omad rehad. Üks neist hiljaaegu hakkas jälle uluma et ma ta oma kodulehel häbipostist maha võtaksin. Kodanik mulle võlgu ja nüüd pean heast peast maha võtma. NEEEE.
Ma arvan et aegajalt tuleb osata ka kahe mätta otsast vaadata , mitte vaid enda oma otsast.
Demineerija võrdusmärk ArdoH? on selline tunne.
Paraku oli minu postituse mõte siiski selles, et kokkulepitud töid ei teostatudki ning suhtlemist välditi. Rahas ei olnud tol hetkel absolutuselt küsimus.
Määravaks sai asjaolu, et nimetatud persoon oli nõus auto töösse võtma ajal, kui ma ise viibin teenistuses, kus kontakti saamine on kohati lünklik.
Samuti olin nõus ka ettemaksu tegema, sest tegijale peab ka mingi garantii jääma tõestamaks, et ma niisama tilganäppija ei ole.
Sina kui töötegija... Kas on normaalne, et klient peab enda autot linnapealt tagaotsima?
Aga olgu kuidas on.
Loodan, et minu pisike kogemus, mida hoiatuseks ka teistega jagan, on tulevikus kellegile kasulik.
See kõik leidis aset 3-4 aastat tagasi, kuid nagu näha, ega eriti midagi tänaseks muutunud ei ole.
Paraku ei viitsi süveneda, kes kurat ArdoH olema peaks...
P.S Mainisid midagi diagnostide jne kohta... Kütuse torustiku vahetuseks ei ole just erilist diagnosti vaja... Samuti tagatiiva värvimise tarbeks... Veelvähem nina sirgestamise jaoks...
Loodetavasti selgituseks rohkem esseesid kirjutama ei pea.
Jään vaid lootma, et oma klientidega suudad veidi asjalikumalt suhelda, kui niisama detaile teadmata siin teatrit teha.
EDIT: Uudishimu sai võitu ja ennäe imet, kes ArdoH on.. Teema autor