Kuula veel paar nädalat

See on üsna nõme viis tüütu probleemi eest põgenemiseks seda määramatusse tulevikku lükates. Ära selle õnge mine - võibolla pärast öeldakse hoops, et ise oled süüdi, kuna kuulasid edasi katkist woofrit või garantii on hoopis läbi vahepeal saanud. Ma ei väida, et see on kindlalt garantiijuhtum, vaid seda, et plärina põhjus tuleb kindlaks teha esimesel võimalusel. Interneti teel ei ole see võimalik. Kui paigaldaja pole piisavalt pädev, siis pöördu pädevamasse kohta.
Tsiteeri:
Garantiise saates ei tahtnud nad välja vahetada, kuna ei näinud elemendi sisse. Siis oli 2 varianti, kas võtta lahti või mitte, Lahti võttes pole selle elemendiga midagi teha.
See on ka üsna absurdne situatsioon. Mismõttes ei näe elemendi sisse? Siis tulebki teha nö ekspertiis, mille tulemusena selgub, kelle süül element riknes ja kes selle (ning ekspertiisi) eest maksab.
Ma ise olen prakiseerinud garantiiprobleemidega sellist rusikareeglit - kui elemendi mähisel on ilmselgelt midagi viga, siis nuga julmalt sisse, sest uus element tuleb osta nagunii*. Kelle raha eest uus element tuleb, sõltub juba mähise värvist - kui kuldne, siis müüja raha eest, kui must/lilla, siis kliendi raha eest.
*Ei ole mina veel näinud mähitud elementi, mille võimsustaluvus oleks ligilähedane originaalile.