basssoundman kirjutas:
Krt, ma küll ei julgeks kliendile sellist kasti teha nagu sa siin avalikult uhkustad. Kui sa avalikult juba sellist porri teed ja seda näidata ka julged, siis ma ei julge mõeldagi, millist "p*ska" sa avalike silmade alt peidus kokku klopsid.
Tabasin naelapea pihta, et närvi läksid?

Kahjuks antud kodanikul on vist teatud vajadused, mis ei suuda teda eemal hoida siinsest keskonnast, kus on saanud korduvaid ja korduvaid banne. Ma ei ole kindel, aga vist kõige enam bannitud mees siin foorumis. Siiski kutt teeb endale uue kasutaja ja hakkab postitusi tootma nagu vabrik - väga respekt.

Millist naelapead sa siin otsid ? Tegu on lihtsa ja odava kastiga, mis mahub väiksesse autosse ja on kiirelt eemaldatav, milline osa sellest odavast kastist nüüd porr on ?
Bännimisteema on sul väga hingelähedane, kas ohustan su biisnessi siin, su isiklikus foorumis või mis uss sind närib ?
Ma räägin ja argumenteerin enamus ajast bassivaldkonnas, mis käibki sulle närvidele, kuna inimesed õpivad midagi ise tegema ja ei pea nii lihtsate asjadega sinu poole pöörduma ? Siiani on tagasiside 100% olnud, ei tea mitte ühtegi tegelast siin, kes oma kätega teinud asjaga rahul poleks va 1 sinu enda välja mõelnud tegelane, kes olla bassikasti teemas omapeaga miskit kokku klopsind, nõu mitte küsind, täiesti valed andmed sisestand jne, väljamõeldud tegelane on ainuke, kellega sa mind reaalslet "rünnanud" oled. Vot selline on siis lugupeetud firma töötaja siin foorumis ... Oma haukumiste ja mõnitamistega oled sa ise bänni ära teeninud minu arvates !