Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 08:49

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 51 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kas odavale starsoundile on ka alternatiive?
PostitusPostitatud: 27.06.2009 15:51 

ma küll siin nendes videotes ei näe,et sa sellega sõidaks ma üldse ei usugi,et see masin üldse sõidab.
ja kui see kah mingil imekombel sõidab siis vist saad vaid 1-2km sõita ja siis kõik akud tühjad :D
küll mina tean mida ma räägin ka mina olen elektrit õppinud.
JA MUIDU see sinu tümm siia teemase üldse ei sobi tuled siia teise inimese teemase eputama oma koleda pandaga ja koledama muusika süsteemiga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2009 15:54 
Kasutaja avatar

turbourmas kirjutas:
ma küll siin nendes videotes ei näe,et sa sellega sõidaks ma üldse ei usugi,et see masin üldse sõidab.
ja kui see kah mingil imekombel sõidab siis vist saad vaid 1-2km sõita ja siis kõik akud tühjad :D
küll mina tean mida ma räägin ka mina olen elektrit õppinud.

:lol :lol :lol
:kill
3 nädalat tagasi vuristasin 700km maha sellega, kui võistlustel käisin :D
PS, see pole elektri auto ;)

Tegelikult peaks sujuvalt uue teema tegema, saaks ka su elektriku haridusega tümmimehe soovitusi ja näpunäiteid õiges teemas lugeda :beer

Tee vahepeal uus teema, ma käin kähku poes õlle järgi ja tulen tagasi :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2009 16:01 

ah aitab juba sinu huumorist parem oleme vait ja ei mölise enam siin teemas.Hirmutame veel teised minema kes tahavad kah midagi soovitada siia.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2009 16:30 
Kasutaja avatar

Kogu selle võimsuse kohta veel lisaks, et UKs müüakse reeglina kasutatud võimendeid ca 1 pound per 10w @ 1 ohm

Ehk siis 2500w @ 1ohm võimendi läheb kaubaks ca 250 poundiga.
Imeline on lausa lugeda turbourmase kvaliteet toodete pakkumisi nii hea hinnaga :)
Loodan, et sa urki ka lõpuks soetab omale miskit sealt kaugelt USA maalt ja DB numbreid lajatab :)

Teemasse
Väga hea hinna ja kvaliteedi suhtega kõlarid on aga JBL GTO ja GT5 seeria omad, kannatavad kaks korda rohkem võismsust igapäevaselt ja rahvas saavutab numbreid nii SPLis kui Streetbass võistlustel, eriti popid UKs just hinna poolest :)
Võimendid on neil lausa uskumatu hinnaga UKs uuena, seega see kombo ei vea teid alt :)

Ja siin special link turbourkile:

http://www.theloudest.co.uk/?sectionid= ... duct_id=85

väga soodsad hinnad euroopa SPLi ässadele :lol

Vaata veel mis 6x9 ovaalide näitajad on ! ! !
Nii palju võin ette öelda, et privaatselt nendega äri ajades, on võimalik 2 x soodsam diil veel teha ;)

õAinuke jama on aga see, et sa pead nende võime ka kasutama, juhul kui mõne muu firma samade näitajatega võimendit kasutad, kaob garantii millegi pärast :lol

Hetkel nad ebays ei parselda, aga mõned kuud tagasi olid 8000w võimendid seal: "osta kohe" hinnaga 250 poundi, seega kasuta seda teadmist ja uus SPLi guru on eestis sündimas :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2009 17:00 

see küll jube kalli hinnaga,sa ei mõelnud selle peale,et naela kurss on 18krooni midagi aga USA dollari oma vaid 11,2 krooni :D
aga muidu tänud valgustamas,väga kõva tundub see woofer ja need 8000w võimud kah kindlasti buenod.Palju need 8000w võimud siis umbes kaaluvad ja mis mõõtmetega nad on ?
Kas need jubedad inglased seal inglismaal närvi siniseks pole võtnud ? inglased suht jube rahvus ju :D ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2009 10:15 
Kasutaja avatar

Kulla Ummi (vabandust, Umminaator),

Kui su teadmised kaubavahetusest oleks sama veatud nagu teadmised (auto) elektrist...
turbourmas kirjutas:

...Siis saaks sa tõenäoliselt kaudseltki aru, et USAst võimendile lisandub u 1000 EEK transa ning võimu ja transa kogumaksumusele veel 5% tollimaks ning sellele kogusummale veel 20% käibemaks.
Oletame, et see odav ja hea võimendi maksab USAs u 2600 EEK, odavaim transa u 800, siis Eesti tollis on kaup hinnaga 3400.- lisandub tollimaks ja kauba hind on 3570.-. lisandub käibemaks + tollivormistustasu 100.- ja kauba hind on 4400.-

Inglismaalt tulevale kaubale on transa märgatavalt odavam ja u 1000.- maksvaid tollitasusi maksma ei pea. Võta kalkulaator ja tuleta meelde matemaatikatunnis õpitud liitmine-lahutamine. tuleb kasuks.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 51 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis