Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 10:36

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 8 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Pakun huvitavas stiilis kastijooniseid
PostitusPostitatud: 03.05.2011 01:55 

Väike näide:

http://img156.imageshack.us/i/subboxpagani.jpg/

Kui googli sketch alla tõmmata, saab netti üles laetud kasti mõõdud oma arvutisse ja kasti absuluutselt igatpidi liigutada, st kasti saab keerata 360 kraadi, sisse piiluda jne ja ka kõik andmed detailsemast detailsemani kirjas.

Selliste jooniste puhul võiks aga juba mõne õlleraha küsida, kuna arvutamine on suht lihtne ja mitte väga aega nõudev, siis selle puhul "joonistamist" jagub :)

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Pakun huvitavas stiilis kastijooniseid
PostitusPostitatud: 03.05.2011 09:48 
Kasutaja avatar

Kuna sul on kombeks igalpool sõna võtta, siis teen seda ka mina!

Ma su joonistamisoskust ei oska veel kommenteerida, aga woofrikasti arvutamise ja programmi kasutamise osas on sul ju tegelikult kõvasti puudujääke. Kuidas sa julged pakkuda klientidele teenust, kui sa kastiarvutuse programmi isegi seadistada ei oska, rääkimata kasutamisest? Puudub igasugune analüüsi võime, ülevaade muusikalugudes esnevatest sagedustest ja mõjuteguritest reaalses elus, autos.

ps. sa lubasid ju kõike tasuta teha, mis juhtus, muutusid ahneks? :?

Mina soovitaks olla ettevaatlik antud kodaniku ja tema lubaduste suhtes!

Väike näide:

http://img638.imageshack.us/f/kiire4.jpg/

http://img62.imageshack.us/f/kiire5.jpg/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2011 10:53 

Tõnis ka leiba pole enam vorstile panna, et taaskord kutsika moodi klähvid ?

Tõnis võtab sõna pidades end selgelt Liivimaa parimaks ratsutajaks, ette öeldes, et Tõnisel puudub lihtsalt arenemisvõime ja arusaamad bassikastidest on suht kummalised, klientidele räägitakse lihtsalt jutt ilusaks ja kui joonis tehakse ja subbar kasti ei mahu, soovitatakse kasti õhemaks seest poolt freesida :D

Jah tõnis, subbar võiks ikka kasti ka mahtuda, kui sa oma teenuse eest raha küsid juba.

BBP jooniseid jagan ka edaspidi tasuta sinu rõõmuks :)

Ei poisid, EI ole need bassikastid nii keerulised kui Tõnis teile selgeks üritab seda teha, bassikaste saab ka vabavaraga tehtud ja seda on ka tehtud ja tehakse ka edaspidi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2011 11:28 
Kasutaja avatar

BWWRAT kirjutas:
Tõnis ka leiba pole enam vorstile panna, et taaskord kutsika moodi klähvid ?

Tõnis võtab sõna pidades end selgelt Liivimaa parimaks ratsutajaks, ette öeldes, et Tõnisel puudub lihtsalt arenemisvõime ja arusaamad bassikastidest on suht kummalised, klientidele räägitakse lihtsalt jutt ilusaks ja kui joonis tehakse ja subbar kasti ei mahu, soovitatakse kasti õhemaks seest poolt freesida :D

Jah tõnis, subbar võiks ikka kasti ka mahtuda, kui sa oma teenuse eest raha küsid juba.

BBP jooniseid jagan ka edaspidi tasuta sinu rõõmuks :)

Ei poisid, EI ole need bassikastid nii keerulised kui Tõnis teile selgeks üritab seda teha, bassikaste saab ka vabavaraga tehtud ja seda on ka tehtud ja tehakse ka edaspidi.

Lastele on liivalossi ehitamine kühvli ja ämbriga ka lihtne nagu lapse mäng, ehitati vanasti ja ehitatakse ka tulevikus. Kui sa tahad rajada liivalossidele aga kiirteed, jääb paraku ämbrist ja kühvlist väheks!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2011 11:40 

basssoundman kirjutas:

Lastele on liivalossi ehitamine kühvli ja ämbriga ka lihtne nagu lapse mäng, ehitati vanasti ja ehitatakse ka tulevikus. Kui sa tahad rajada liivalossidele aga kiirteed, jääb paraku ämbrist ja kühvlist väheks!

Sellepärast ka lahkelt oma abi pakun siin, et tõesti, paljudele on see natuke keerulisem :)

Tegin ühe veel:

Pilt

Kiirelt sama kasti, Alpine 10" Type X jaoks, mis lammutas kenasti ja oli musikaalne enda autos.

Ja kuna Tõnn armastab mind ja IGAS mu algatatud bassiteemas sõnatseb, siis selgitan ka siin teemas natuke asju:

36hz juurde häälestatud graafikuga 2 x SPL D kast mängis täpselt nii nagu sinu mõistes tuppa ehitatud graafik, tegelikult sul aega on, otsi see teema ise üles. Teada tundud fakt on veel see, et häälesta kast 30-40hz vahele ja müriseb alati 5-6hz kõrgemal sagedusel valjemalt, kui algselt kast häälestatud oli, see et kast kahte tippu võimendab, on väga harv nähtus ja graafikuid lugedes peag olema suurema ja väiksema tipu vahe päris mitu db, mis aga reaalses elus ei toimi ikka päris nii.

Programm valesti seadistatud ... Tõnis unustas eelnevalt küsimast, miks ma just toda graafikut kasutan, vastus on lihtne, sest ohtrate testimistulemuste põhjal on see oluliselt täpsem !

Tõnise puhul ongi nii, et mida ta ei näe, seda pole olemaski, aga selle kohta öeldakse, kel silmad see näeb, kel kõrvad, see kuuleb.
Oleks ilusti küsinud, miks ma just seda graafikut kasutan, oleks kenasti eelnevalt seletand, nagu ka juba tegin, aga Tõnis kukub kohe kutsika moodi kiljuma, kui rumalad kõik peale tema on :D

viewtopic.php?f=28&t=26547&p=260710&hilit=kicker#p260710

Sellest teemast võib juba omi järeldusi teha ja just neil, kes kuulavad räppi, d&b-d jne, kusjuures kast mängis kenasti kuni 50h-ni kukkudes kõigest 2db 50hz juures, ehk siis JUST see vahemik, kus enamik lugusi mängib, see eest on bass võimas. ja 40-50hz vahemik kostub kõrvale enam vähem sama valjult. Kui nüüd kast häälestada 40hz juurde, mängib auto valjemaid noote ja madalad hz-d jäävad oluliselt vaiksemaks. Teada tuntud fakt on ka see, et 35h @ 140db kostab kõrvale väga palju lahjemalt kui 45hz @ 140db, aga enamus bassinoodid on just seal 35-45 vahemikus, seega isiklikult mina ei näe mõtet bassiarmastajatel oma kaste nii kõrgele timmida !

See jutt, et port on suur, aitab sellest ehk ? Ma räägin jätkuvalt madalale häälestatud kastidest, mis pakuvad bassielamusi ja väikse pordiga tekib vuhina effekt, mis ei ole meeldiv kõrvale.
Olen oma Audis testinud vähemalt üle 15 erineva madalale häälestatud bassikasti väga erinevate subbarite ja võimudega. Ma ei räägi siinkohal SPList, mis tehakse ühte nooti siristama, vaid "flat" graafikust, mis mängib sinu soovile vastavat sagedus vahemikku !

Kui kliendile meeldib madal tümm, siis tuleb kast ka madalale häälestada ja vastav port ka teha.
Mul on jätkuvalt kahju, et Tõnis elab jätkuvalt virtuaalmaailma graafikutes ja pole vist isegi proovinud madalaid kaste teha ja mõõta, vastasel juhul ta nii ei protestiks siin. Ja mis kõige kummalisem, Tõnis on maailmas ainuke tark ja kogu maailma bassimehed on lollid, sest mina käin nende radades, Tõnis elab aga oma virtuaalmaailmas ja graafikutes, mis tegelikult ei arvesta väga paljusi asjaolusi. Kui kunagi lisatakse BBP programmi kõik automudelid ja nende peak sagedused ja see ühildatakse BBP-ga, siis võime me teist juttu ehk rääkida, antud hetkel üks mees räägib asja oluliselt keerulisemaks kui see tegelikult on.

Järgmine teema, kasti häälestus 36hz, 1 paremini kõlav bassikast, mis mul on õnnestunud teha

viewtopic.php?f=28&t=26156&hilit=spl+dynamics&start=15

Jällegi, vaatame tulemusi, ollalalaa, kõike magusam vahemik normaal bassi ja räpi lugude jaoks ?

Kohalik Clio siin, häälestatud 36h peale ja puristab 158.xx db @ 46hz, hairtrikid ja kopsupress töötab ideaalselt.

Me räägime jätkuvalt ikka bassikastidest, või port tüüpi SQ kastidest ? Kahte asja korraga ei saa !

Enne kui tõnis tuleb edasi kakandama siia, teeb ta ühe ja sama subbari jaoks 2 erinevat kasti, 1 33 hz ja teine 40 hz oma suva järgi, kutsub SRi noored kohale, laseb kenasti kastid ära mõõta, et valskust poleks, ja siis laseb sama võimu taga neid samas autos tümistada. Rahvas saaks otsustada,
!
Kokkuvõttes näeme me aga seda,, et Tõnis kakandab IGAS mu tehtud teemas ja soiub bännist, see on ju siililegi selge, et mu teemad on ohtlikud Tõnise omakasule.
Võta tünis asja rahulikult, mul pole veel Eestisse plaani kolida, aga bassimaailma põhitõdesi propageerida ja inimesi lähemale asjasse tuua mulle meeldib :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.05.2011 16:46 

No nii...siin vist läheb saaga edasi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2011 00:54 
Kasutaja avatar

Päris suur must kass teie vahelt vist läbi jooksnud. Kohati tundub asi suht lapsik :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2011 09:03 

Egas midagi, kui kastid joonele :burnout :sex

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 8 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline