Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:14

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 6 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: K:Kast 2001 Galxysse ??
PostitusPostitatud: 26.10.2011 17:40 

Terekest!

Kas on võimalik saada sellest http://www.noortehnik.ee/grupid/action/show_product/product_id/2513/ elemendist+võim+uus kast, kätte madalamat bassi . Kui siis ehk annab keegi mingi suuna kätte millist kasti teha? Autoks on siis Galaxy 2001a.
Muusika stiile ei oskagi välja tuua, eks ma kuulan kõike mis on hea :D

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: K:Kast 2001 Galxysse ??
PostitusPostitatud: 26.10.2011 18:05 
Kasutaja avatar

Mina soovitaks sul midagi muud valida.
Selle raha eest on saada ka muid komplekte mis mängivad tunduvalt paremini

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.10.2011 18:10 

Häda selles ongi , ma lasin endale selle pähe määrida NoorTehnikus :) ja nüüd häda ei mängi piisavalt madalat minu jaoks , tahaks ikka sellist bassi mis ikka salongi peegli loetamatuks teeks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2011 09:37 

Helitugevuse skaala on kahjuks logaritmiline, 3dB tõusu jaoks on vaja 2x suuremat võimsust - kui muud parameetrid samaks jäävad.

Ehk siis uurides välja selles kastis kasutatud elemendi parameetrid saab kindlasti modelleerida (inverter)kasti, mis madalamale mängib. Aga peeglit ei pruugi väristama hakata - inverterkasti resonantsi madalamale ajades võib membraani amplituud ületada tootja poolt soovitatud piirid enne kui peegel värisema hakkab. Aga no ma konkreetset elementi ei tunne, teoreetiline jutt. Mõnedel elementidel on see oht suurem teistel jälle väiksem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2011 17:55 

rustang kirjutas:
Helitugevuse skaala on kahjuks logaritmiline, 3dB tõusu jaoks on vaja 2x suuremat võimsust - kui muud parameetrid samaks jäävad.

Ehk siis uurides välja selles kastis kasutatud elemendi parameetrid saab kindlasti modelleerida (inverter)kasti, mis madalamale mängib. Aga peeglit ei pruugi väristama hakata - inverterkasti resonantsi madalamale ajades võib membraani amplituud ületada tootja poolt soovitatud piirid enne kui peegel värisema hakkab. Aga no ma konkreetset elementi ei tunne, teoreetiline jutt. Mõnedel elementidel on see oht suurem teistel jälle väiksem.

Aga kumb mängib madalamale, kas kinnine- või inverter kast ? Kas nendele on erinevad elemendid või saab selle sama elemndiga teha ka kinnise kasti , või hoopis midagi muud mis mängiks madalat? :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2011 22:13 

vallokas kirjutas:
Aga kumb mängib madalamale, kas kinnine- või inverter kast ? Kas nendele on erinevad elemendid või saab selle sama elemndiga teha ka kinnise kasti , või hoopis midagi muud mis mängiks madalat? :)

Inverteri saab alati häälestada madalamale mängima. Suurem osa nn. laiatarbe-elemente kannatab üsna hästi inverterkastis mängimist. Kui Sul on konkreetne soov siis on siin minust palju pädevamaid bassivõlureid kelle poole tasuks pöörduda, bassoundman näiteks. Subwoofri elementidest, kastide häälestamisest jms on siinsamas foorumis kümnete lehekülgede kaupa juttu kui ise asja põhjalikumalt uurida tahad.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 6 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis