ViktorT kirjutas:
Ats sa oled maailma parim, imestan et miks sa juba võimendeid ei ehita, sinust saaks kindlasti miljokas oma teadmistega
See on sulle personaalselt:
Sõimates DD võimendite loojat ja täiustajat madalamaks, kui firma sekretäriks, näitab kui tropp sa oled !
Ta ütles mulle konkreetselt, kui ma tema juttu ei usu vms, siis hõõru Atsiga kokku ja ole õnnelik ... Edaspidi ma nii tehnilis küsimusi siin ei esita, ega too ka tehnilisi lahendusi SPL vallas jne, sest teil on ATS selle jaoks !
Aga ega eesti foorumis polegi targemad vennad(või nende postid), kui Atsi omad oodatud, seega võib selle teema lõppenuks lugeda, minu poolt vähemalt !
Sry, et teema tegin
Vaatan, et DD mehed on sulle jumalad? (sina nende jaoks ilmselt mitte - miks nad sulle siis asju seletasid nagu suvalisele vennale - õigus, sa ju oledki nende jaoks) Kohe kui keegi suudab oma seisukohti põhjendada, nagu ats seda KORDUVALT on teinud on ta kohe tropp? Hästi paned!
Esiteks tegid sa selle teema selleks, et näidata "kui kõva vend" sa oled ja et sa "tead kõike" ja oskad DD meeste käest inglise keeles asju küsida ja et siis oma vastustega meile "ära panna" - aga, sul see ei õnnestunud kuigi hästi. Nagu näha siis leidus Atsi sugune inimene, kes jagab elektroonikast samapalju kui võimenditootjad ja jätavad sind sellevahel täiesti lolliks, seletades nende poolt sulle, kui suvaliselt vennale, et kõikidele võimenditele on elementi järgi vaja (BS), laskumata esmaselt asja tuumani, mille ats lõpuks välja nokkis. Teema tegid sa selleks, et ei oleks õhtul õlle kulistades igav, vaid, et saaks ikka vaielda, nagu sul ikka kombeks on. Tesites teemades pandi sund paika ära ja seal enam vaileda ei saanud ju. Vaielda oli aga vaja ja uus teema siit sündis. Tegelt sul ei ole sooja ega külma kogu sellest värgist ja poolest asjast sa nagunii aru ei saa. Öelda sulle korra mingi lause ala. "Selles võimus peaks oleka K173A kivi, mis tunneb ära takistuse väljundite vahel ning üle 16 või 18 oomi (küsi tootjalt) ta käima minema ei peaks. " ja juba on error ja klots koos, et nagu wtf...
ja kohe kirjutatakse DD meestele, et kuulge kutid, mis see K173A kivi teeb... selgub, et sellist pole olemas... hmm.. kes nüüd loll on?
IRW
Teiseks jääb mulle arusaamatuks selline situatsioon. Toon väikse näite:
SPL extreme klassi auto, 8woofrit, mis igaüks on 4 mähisega ja ühe mähise taga on 2 võimendit. Kokku teeb see 8 võimendit elemendi kohta ja 64 võimendit kogu süsteemi kohta. Kalibreerimiseks on vaja vähemalt paarikümne voldilist väljundpinget, mille puhul võimendi voolutarve on ca. 30-50A oleneb, kuidas mõõta. 30x64=1920A!!! Isegi parimad akud ja kui neid on 64 tk ei suuda hoida oma pinget võrdsena igavesti, eriti 64 võimendi puhul.
Kuidas on võimalik kalibreerida 64 võimendit ideaalselt võrdseks, nii, et akupinge jääks konstantseks ja elemendi mähise takistus soojuse puhul ei muutuks üle 10% ?
Mõõdad igat võimendit eraldi? - Ebareaalne, sest auto ja kast ei ole kunagi sümeetriline ja elementidele avalduv surve võib olla erinev (intuktiivtakistus) ja sellest muutuvad ka mõõtmistulemused. Samas kõike korraga põristada pole võimalik. Mõista, mõista, mida viktor siinkohal teeks?
Jään huviga ootama ka troppi või mõne muu geniaalse sõnatähenduse staatust
Sest ega sõimamise ja aluseta vaidlemise sa teha ei oska. ÕPI oma seisukohti põhjendama, siis võibolla ei peaks terve foorum sind klouniks.