Martpoiss kirjutas:
bass ei ole nõrk, mängib normaalselt valjult, aga lihtsalt väga madalaid sagedusi ei esita. Ma niimoodi kõrva järgi ei oskagi öelda, peaks mingi siinuse plaadiga võibolla testima. Kust selliseid toone saaks? Ja miks oleks parem kahekanalist võimendit bassika jaoks kasutada? Kuus samavõimast kanalit peaks olem ajah. Esikompod said sellepärast kahekanalisele järgi, et neljakanaline sai ennem autosse ja panin varem sinna ovaalid ja subwoofri külge ära. Kui kunagi aega saan, siis proovin vahetada kanaleid.
Imelik vend oled kahjuks, mu arutlevates teemades sõnu pildund, aga nüüd ei jaga matsu ?
2 kanaliga võimu sillates saad alati rohkem võimu kätte kui nelja kanaliga võimul kaks kanalit sillates, kui nad on mõlemad sama kaitsmega varustatud ?
ehk siis 4 kanaline võim annab ca pool oodatust ?
Teiseks on see JBL võimendi 1 odavamate killast nende toote valikust, on väga head kraami, keskpärast ja ka nadi kauppa, see on enam vähem iga brändiga nii.
Proovi erinevaid kanaleid, oh ja proovi äkki on võimendil veel mingeid nuppe keerata või makist hoopis settinguid seada.
Lõppkokkuvõttes 125w subbar 60w taga on ikka täielik overkill, pigista mis sa tahad, krt samas ei saa ka aru, mis on sinu jaoks madal sagedus ...
Suht keeruline keiss paistab siin minu, kui eluvõõra inimese jaoks