avfix kirjutas:
Jumal teab, mis sellega juhtuda võis aga enamus radu olid kõlbmatud. Võite küsida, palju ma selle eest raha küsisin ja teiseks, ma pole ühegi killeriga omaarust mingit äri teinud(ainulot jututasandil küsiti palju maksab see ja see ja kui inimene on ise nii osav, et teab täpselt, mis rikkis, siis ei tohiks ka ju raske olla neid välja joota ja uusi sisse. Seetõttu kahtlustasin et võib veel palju muud häda olla. On kogemusi, et lihtsam on öelda suurem summa ja hiljem küsida palju läks kui et ennustada et ehk saab 200-ga ja siis kui on midagi muud viga lisaks, siis ei tee enam kuidagi kliendile selgeks, kuidas enne sai 200 olla), veelvähem ma ei mäleta et ma oleks KUNAGI KUNAGI KUNAGI võtnud oma töö eest rohkem kui 600. Teema puhtana hoidmise kohapealt tuleks kah uuesti lugeda. Puhas ma tahan et ta oleks selliseslt lollist ilast, a la , ta parandas mul kah 1000 krooni eest. Ja küsimused lihtsalt PS, kuna siis pole teistel vaja siin läbus tuhnida, kellel abi vaja. Igasugune kriitika ja ka positiivsed kommentaarid olid ju lubatud. Nii et PALUN adminitelt või modedelt niisamaplõksujate ila ära kustutada.
Kristjan
Ma pole mingi spets võimendi parandaja, aga minu silmealt läbikäinud, läbikärsanud võimendeid on ca. 100+ ja ei ole olnud veel ühtegi, kus oleks tulnud trükkplaati vahetada! Teiseks trükkplaati vahetada ei ole reeglina võimalik - sest seda pole saadagi, kui just ise teha, aga see on ka sisuliselt võimatu, sest trükkplaadi skeemi saada pole ja ise seda joonestada on suht mõtetu, kui mitte võimatu.
Teiseks ei saa kunagi võimendite remondi hinda luua hinnakirja alusel, sest osade odavamate võimendite viga piirdub mõne mahapõlenud transiga - ala. 27.- tk ja pool tundi tööd. On ka võimendeid, kus ainuüksi juppide hind ületab 1600.- (soovikorral võin tuua terve hunniku näiteid). Ja see, kui võimendi parandaja ei suuda viga leida ja vahetab kindluse mõttes kõik jupid välja, on juba esimene vihje ebaprofessionaalsuse poole.