Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 02:04

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 36 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Freesitud rööpad ja katkine rehv
PostitusPostitatud: 16.08.2012 10:31 
Kasutaja avatar

Browser kirjutas:
Asi polegi ainult rehvis. Kulukalkulatsioon on ikka päris kõva. 4 velge sirgestada ja värvida, esimesed alumised õõtsad, stabika kondid + nipet näpet.

Noo ma arvan, et need sillajupid olid sul ikka ennem p*rses, mitte nüüd peale seda väikest rööpast läbisõitu.
Mina veeresin sealt kiirusel ca 15km/h läbi ja sain edukalt hakkama, ilma et midagi oleks juhtunud.
Vastavaid märke veel polnud pandud..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2012 10:50 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
Käisid tõstukil selle autoga, Q123, et sillajupid juba varem küpsed olid?

No oletame, et stabika kondid ja muud asjad olid eelnevalt täiesti korras, siis kas sa pead seda normaalseks, et need lõpetavad oma töölepingu pärast sellisest rööpast läbisõitu? - Okei, oleks kiirus ikka oluliselt lubatust suurem, tuleks see veel kõne alla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2012 14:05 
Kasutaja avatar

Q123 kirjutas:
Browser kirjutas:
Asi polegi ainult rehvis. Kulukalkulatsioon on ikka päris kõva. 4 velge sirgestada ja värvida, esimesed alumised õõtsad, stabika kondid + nipet näpet.

Noo ma arvan, et need sillajupid olid sul ikka ennem p*rses, mitte nüüd peale seda väikest rööpast läbisõitu.
Mina veeresin sealt kiirusel ca 15km/h läbi ja sain edukalt hakkama, ilma et midagi oleks juhtunud.

Tahad öelda, et vennad olid rööpad ära freesinud, ootasid kuni sa sealt läbi sõidad ja siis vaatasid et oh võiks märgid välja panna? Oled sa nõus seda ka tunnistusena kirjutama?

Lisaks pole B5 ja B5.5 kerega autode esisillad just kõige vastupidamate killast, kui nendega meie teedel sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2012 14:07 
Moderator
Kasutaja avatar

Mina sõitsin sealt läbi, siis kõik autod veeresid seal kiirusega 1km/h ning mustmiljon liiklusmärki oli ümberringi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2012 14:46 
Kasutaja avatar

Browser kirjutas:
Q123 kirjutas:
Browser kirjutas:

Tahad öelda, et vennad olid rööpad ära freesinud, ootasid kuni sa sealt läbi sõidad ja siis vaatasid et oh võiks märgid välja panna? Oled sa nõus seda ka tunnistusena kirjutama?

Lisaks pole B5 ja B5.5 kerega autode esisillad just kõige vastupidamate killast, kui nendega meie teedel sõita.

Liiklusmärkidest olid 30 märk ja teetööde märk ja see, et kildu on pandud teele, kuid ennem rööpaid ei näinud küll neid märke, kus tavaliselt on kirjutatud Terav serv! vms.
(Muidugi ma pole kindel, kas neid peabki kasutama, kuid mingil ajal olen küll neid teetööde ajal näinud)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2012 15:50 
Kasutaja avatar

Ehk siis sama jutt, mida ma olen eelnevates postitustes lahanud juba. Kust üldse uurida, et millal tuleb panna mingid märgid alla, sest praegusel juhul ma saan aru, et teetööfirma ja linnaosavalitsuse päästab lihtsalt märk "teetööd". Mingist piirist ei ole enam "ebatasane tee" ebatasane tee vaid ikkagi juba löökaukudega tee.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 36 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis