Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:51

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 41 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Konna" e. "kutsikas (Treiler)
PostitusPostitatud: 22.08.2012 16:18 
Kasutaja avatar

Mul yhel tuttava tuttaval hakkas juurikas p..est välja kasvama. Ühekorra oli hooletu ja istus mättale puhkama , aga va tagument ajas juured alla ja pärast ei saandki püsti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2012 16:34 
Kasutaja avatar

Moose, no sry, sa teed jah kõik kodustest vahenditest, aga kui korralikult tahta teha, siis peab natuke alla ka panema. iz350nel on iseehitatud käru olemas, niiet päris tühja juttu ei aja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2012 17:53 
Kasutaja avatar

Läheb küll väga offtopikuks ära aga no ühe vastuse veel panen kirja. Ma ei rääkinud absoluutselt mingitest kodustest vahenditest, ma räägin, et kui minna poodi, osta see nelikanttoru omale käru ehitamiseks ja hunnikuga relakakettaid, tuleb see asi ikkagi odavam kui 1200 euri.

Aga las nüüd jääda see teema, kui keegi mu tekstist pointi ei leia siis pole see minu mure :D Mina rohkem ei mulise.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2012 18:57 
Kasutaja avatar

+rattarummud+laagrid+veljed+rehvid+vints+juhtmestik+tuled jne. Lõpuks on ikka poolpidune nikerdis.
1200 on tegelikult siiski natuke palju. Sõbraga saime soodukaga mingi poolteist aastat tagasi 800eur kopikatega kätte tutika.
Samas neid ka saada vahel kasutatuna, sai paar kuud tagasi enda oma 500-ga maha müüdud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2012 10:59 
Kasutaja avatar

roland525 kirjutas:
+rattarummud+laagrid+veljed+rehvid+vints+juhtmestik+tuled jne. ...(muu jutt sinna juurde)...

Pane sellele juurde veel materjal, treiali teenus, haakepea, abiratas, poritiivad, tsinkimine ja ma arvan, et alla 1000€ see asi sul välja ei mängi. Sest kui sa tahad endale ikka "tööriista", siis ei ole mõtet seda ehitada kõige odavamatest osadest.

Lihtsalt minu viis senti. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2012 11:40 
Kasutaja avatar

Jälle läheb ära sellepeale, et kõik tuleb osta.. ma ei saa lihtsalt vaiki olla sellepeale :D
Jutt oli ise tegemisest mitte konstruktorist.

Rattarummud-laagrid saab mõne esiveduse auto tagasilla küljest täiesti vabalt,
rehvi-velgi ei pea tingimata ju tutikaid ostma kui endalgi juhtumisi kodus ei vedele.
Vintsi pole minuarust enamusel küljes ehk siis täiesti mittevajalik asi kui mingeid eriti raskeid liikumisvõimetuid asju ei taha ajada peale.
Juhtmestiku võib igakell ise teha(ma ei tea kuidas teistega aga mul küll kodus vedeleb paari auto jagu juhtmestikku just sellisteks puhkudeks kui on vaja juhet, lisaks ei maksa see juhe poes ka nii meeletult), tulesid saab alati mingeid mootorratta võimisiganes asja omi kasutada, pealegi paljudel polegi tulesid vaid on helkurid.

Materjali saab ikka kuskilt odavamalt välja nihverdada ja see ei maksa küll nüüd niipalju, et 1000 eur "nii lihtsalt täis saab".
Ainuke reaalne kulutus on haakepea, sest abiratas, poritiivad jne on kõik ise tehtav/kokku aetav ja mis isetegemisest juttu saab olla kui trepingi kasutusvõimalust kodus pole olemas. Tsinkimine on ka täiesti ebavajalik, samahästi võib värvida.

Ühesõnaga kui sa tahad endale tööriista siis ei ole mõtet minna jupid poest kokku osta ja kodus kokku kruvida, sest see ei ole mingi isetegemine. Räägite siin, et ei ole mõtet koonerdada jne korraliku asja jaoks, aga no olge normaalsed, millejaoks on vaja mingi asja eest välja käia tarbetult hulga raha kui täpselt samasugust eesmärki täidab ka korduvalt odavamalt tehtud asi.
Muidugi kui endal kodus ühtegi asja ei ole (ei plekki, ei juhtmeid, ei autode juppe ega midagi), siis on jah asi raskem aga no sellejaoks on juba tutvused :D

Võibolla olen ma lihtsalt liiga ära harjunud oma eluga kuna ma ei ole üldjuhul nõus asja eest rohkem maksma kui asi väärt on ja siiamaani pole olnud ka probleemi selle eluviisiga. Tuleb ainult osata otsida.

Lihtsalt minu 2 senti kuna 5 sendi jaoks olen liiga rott nähtavasti :lol :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2012 12:15 
Kasutaja avatar

Ma tahaks näha mismoodi tee G3 tagasilla vahele näiteks kasvõi 5-nda seeria BMW ajate. See käru peab ju ikka laiem olema kui kantav asi.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2012 17:44 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Ma tahaks näha mismoodi tee G3 tagasilla vahele näiteks kasvõi 5-nda seeria BMW ajate. See käru peab ju ikka laiem olema kui kantav asi.

Mitte ühegi silla peale ei kannataks ehitada, kuna siis jääb liiga kõrge. Tervet silda ei saagi võtta, ainult rummu-osa nagu. Keskmine osa, kus auto rattad peal, peaks olema võimalikult madal.

See üks Tlna rendikonnadest:
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2012 21:16 

killer666 kirjutas:
Moose kirjutas:
Aga kui tegu on näiteks automaadiga :D

No kui just pole vaja teisest Eesti otsast t6mmata ei juhtu midagi. On vist lubatud isegi miski maa tõmmata 50km/h.

Aga kui on pikema maa vedada , siis vahepeatused ja v6imalusel mootor käima panna või ringi ajada , et pump õli ringi ajaks.

Kui näiteks mootor on töökorras siis v6ib ju lihtsalt t6mmata käigu neutrali peale ja lasta autol tyhikäigul tiksuda , nii v6id kasv6i 10000 km t6mmata.

Ja üldse ..sõber appi ja jupp köit.

Ei saa aru, miks peaks üldse töötavat masinat pukseerima, pigem tahetaksegi treilerit ehitada mingite rontide/koolend masinate veoks. Või siis võistlusmasinate veoks, mille puhul ei ole köis ka eriti ahvatlev variant.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2012 21:19 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:

Silda ikka laiiendatakse. Ega ta stoci ei jää.
G3 tagasild on kõigest algmaterjal.
Kõik on võimalik,kui on tahtmist,tahet ja huvi asja vastu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2012 21:47 
Kasutaja avatar

Jah ega ma mõelnudki tervet silda kasutada, vaid rummud ju lihtsalt mingi 4 poldiga seal kinni ja ongi kogu moos, nende jaoks teed uue silla konna jaoks ja sinna kinnitad samamoodi nagu auto silla küljes on.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 41 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis