ändi kirjutas:
Dellu, mis puutub linnaliikluses kurvi minek asjasse?
Näiteks seda, et saad kurvi kiiremini võtta? Pidevalt näed selliseid, kes poole kurvi peal pidurdavad või siis välja kalduvad kuigi sellegipoolest liiguvad sinu ees sinust aeglasemalt. Mul on näiteks iga hommik/õhtu kanali lõpu tagasipööre ja Kärberi tänava kurv ümber bussiparkla. Kärberi poolt minnes on paremkurv paljudele nagu paras peavalu

. Teistpidi hakkab asi juba tagasipöördest ja paremkurvist + veel vasakkurv siis peale seda. Eile just oli juhus, kus Maxima juures oli punane ja mina vasakus reas ootamas. Paremalt reat tuli keegi niiöelda liikuva stardiga kuna temal oli rada tühi ja läks just roheliseks. Mina olin selle sama eelkirjeldatud corradoga, millel mootori remont tehtud ja seetõttu üle 2500 praegu ei taha lasta kuni sissesõit tehtud ja nii ma siis kiirendasingi rahulikult. Ühesõnaga mööda ta ei jõudnud ja siis reastus mingi hetk taha ja elas paari meetriga seljas. Juba pidurdusmaaga hakkas maha jääma ja peale tagasipööret + parempööret polnud enam temast haisugi. Ok selle auto jäik vedrustus lubas neid manöövreid vähe julgemalt teha ka, aga ikkagi.