MartenL kirjutas:
bob kirjutas:
Kui Saksa 5.päevane transiitnumbri kuupäev ja kindlustus on lõppenud, kas on võimalik ka seda kindlustust Eestis pikendada? Tõin Saksast auto aga ei tahaks seda ennem arvele võtta kui teise auto numbrid vabanevad paari nädala pärast.
ERGO pakub sellist teenust. 1 kuu liikluskindlustust, rohkem ei saa konkreetsele ajutisele numbrile. Helista ja uuri. Vaja VIN kood ning ajutine number.
Oskab seda iga teenindaja pakkuda? IFil on ka sarnane asi olemas, aga esimese taseme nn müügiliin saatis mu pikalt, et välismaa autole küll midagi ei saa, ühe foorumlase abiga sain õige inimese kontakti.
Aga tulles nüüd teemasse, siis number vaevalt kehtetuks sellest muutub. See on pigem infoks politseile, et kauaks kindlustatud on. Keegi ei keela ju sõidukit uuesti kindlustada. Iseasi kui mõistlik see on, näiteks eile just kindlustasin 51kw masinat 3-ks päevaks 18 euro eest. Talvel 110kw masin 2 nädalat 46 eurot. Lisaks nõuab IF täna Ostu-müügi lepingu koopiat, kus nii ostja kui müüja dokument kõrval (vähemalt kui mina välismaalt andmed saadan - et ikka kindel olla et ostetud) ja ette ei saa seega midagi teha. Koju sõites just Leedu piirivalve vahtis lolli näoga kui talle Iphones kindlustuse esitasin, midagi podises küll. Mina polnud nõus peale Inglise kelle temaga rääkima, tema küll Vene keeles üritas

.