Kütusekokuhoid, et enam järgi ei sõideta

või on midagi rääkimata. +20 sõitva auto kättesaamiseks peaks mõni kilomeeter kuluma.
Samas jah kui just ette ei jookse, siis ei pruugi tõesti märgata. Poolas olen kunagi nii sõitnud, et auto olid vist klotsid kohe minemas või mingi teema ja siis pidurdasin käiguga ja olin sisuliselt teisel auto vastu tagastanget (linna sissesõit). Tema võeti eest maha ja kui ma mööda läksin tahtis veel mulle ka ette hüpata, aga noh ma nägin parimal juhul tema esimest sammu spurdi suunas ja selleks ajaks olin ammu möödas. Tegelikult nad ilmselt samamoodi filmisid üks kilomeeter varem vastassuunas bussipeatuses eravärvides autos.
Samas kunagi olen ka Pärnust Riia poole diskol tükk aega ees sõitnud. Jäin kõrval olevat maastikurattavõistlust vaatama kuni kaasreisija küsib, et kuule meil on disko ju taga

.
Üldiselt muidugi kui nad juba välja on kutsunud, siis sellest nad ilmselt ei loobu. Küll aga jah ei tohi seal lasta pähe istuda. Mulle üritati kunagi mingit punast foorituld nii pähe määrida. Neiuke laua taga ütles, et "ole rikkumisega nõus ja teen sulle väikse nn hoiatustrahvi umbes 25 krooni" või midagi sellist. Mul oli sõbrast jurist igaks juhuks kohe kaasas ja suutsime ta nii närvi ajada, et käis mitu korda kuskil ametiruumides targemalt nõu küsimas kuni see targem ise ka välja lendas ja lõugama kukkus. Ühesõnaga mina nõus ei olnud ja mingit trahvi ei järgnenud ka. Põhiline oli veel see, et nn tunnistaja jõudis mulle väidetavalt õhtuselt tipptunnil linna tuiksoonel 1 tsükkel hiljem järgi tunnistuses öeldu põhjal ja jõudis veel numbrit ka kontrollida

.