Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:29

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 30 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Varastatud veljed.
PostitusPostitatud: 09.10.2009 22:36 
Kasutaja avatar

Asi on nüüd siis päevaga jõdudnud nii kaugele, et kahtlused lähevad kõik ühtede peale. Niipalju kui arvata oskan, siis veljed on ilmselt viidud juba võrumaale ja plaanis alla panna e36-le. Tõestamist on väga palju ja tunnistajaid ka omagu. Tuleb lihtsalt politseisse minna. Peab uurima ka seda, kas varaste maha jäetud veljevõtmelt saab ka DNA testi teha.
Jutud levivad väga kiiresti, Kusjuures maja juures kohalikke küsitlema pole ma veel jõudnudki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2009 22:40 
Kasutaja avatar

R4un0 kirjutas:
dellu kirjutas:
Kas auto seisis siis kuskil väga kõrvalises kohas? Sees toimetades peaks ju ometi signa ka tööle hakkama või polnud seda ka lisaks turvapoltidele (vähemalt põrutusanduri ja soovitavalt ka mahuandurga). Siis peaks ju piisama kui esimese ratta keeramis korral auto vastu maad käib.

Auto seisis vägagi avalikus kohas. Signa autol puudus.

Ei hakka küll rohkem OT-d tegema, aga siis väga ei imesta ka (ei taha parastada). Selliseid asju passitakse väga peale. Ostsin eelmise aasta detsembris endale hobiauto, seisis see ühe öö ilma signata maja ees ja juba oli luku kallal käidud (vilkuv tuluke puudub siis kohe kallale). Polnud sees midagi peale maki. Seega ei imesta üldse, et see auto tühjaks tehti. Mul pole vist alates aastast 2000 ühtegi autot ilma signata olnud, isegi Gaz24 oli peal koos mahuanduriga. Kaks korda löödi klaas sisse, aga vist ei oodatud selliselt autolt päris signa ja peale seda vast pandi jooksu. Ühel korral muidugi ununes maki pult ka istmele, eks see oli põhjus. Supaka ja võimuga jäid kindlasti kellelegi silma ja kui pandi tähele et võtmest ukse kinni paned siis vist pole pikalt mõelda vaja. Veljed sai veel boonusena kaasa. Signa vast siiski pole ju nii kallis, et selle pealt kokku hoida.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2009 13:02 
Kasutaja avatar

R4un0 kirjutas:
Asi on nüüd siis päevaga jõdudnud nii kaugele, et kahtlused lähevad kõik ühtede peale. Niipalju kui arvata oskan, siis veljed on ilmselt viidud juba võrumaale ja plaanis alla panna e36-le. Tõestamist on väga palju ja tunnistajaid ka omagu. Tuleb lihtsalt politseisse minna. Peab uurima ka seda, kas varaste maha jäetud veljevõtmelt saab ka DNA testi teha.
Jutud levivad väga kiiresti, Kusjuures maja juures kohalikke küsitlema pole ma veel jõudnudki.

Et sa teaks siis selliste ilmastikuoludega kohe kindlasti DNA testi teha ei saa....Me siiski filmis ei ela!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2009 14:50 
Kasutaja avatar

kui sealt saab midagi, siis oleks hästi:) eks me näe

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2009 17:28 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Tead kes tegi?
Miks ise oma asjadele järgi ei lähe?

järgi ikka võiks minna...ei tea kahjuks täpselt kus ta neid hoiab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2009 17:55 

R4un0 kirjutas:
kaabakaz kirjutas:
Tead kes tegi?
Miks ise oma asjadele järgi ei lähe?

järgi ikka võiks minna...ei tea kahjuks täpselt kus ta neid hoiab.

Seda ei karda , et kui jutud sinnani välja jõuavad otsingute ja kahtluste kohta siis vana(d) lihtsalt need rahaks teevad ? Siis kordi sitem asjadele jälile jõuda. Targem oleks kohe tegutseda , veidike näopeksu peaks vast häälepaelad tööle küll panema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2009 11:00 
Kasutaja avatar

Nii kaugel, et veljed on kätte saadud. Asusid Võrus ja varastatud Võru venna poolt. Saamata on pagassist võetud subwoofer ja helivõimendi. Ja tegematta on tiiva värvimine.(Altvõtmise käigus oli tiib peaaegu küljest tulnud ja igatepidi kõver). Uus tiib lubati tuua. Värvimine läheb erinevaid kohti Tartus arvestades 4000-6000 krooni. Puudu on veel ka veljevõti ning tsentreerimisrõngad. Vaatame kuidas laabub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2009 13:26 
Kasutaja avatar

Moderaator siin postitusi kustutanud vahepeal, üks tegelinski võttis ennist kõvasti sõna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2009 08:18 
Kasutaja avatar

Üks päti nimi kustutati ära siin ennist. Autojuht oli Ever Toots ja varas Janari Raudsepp. Nende tüüpidega olge ettevaatlikud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2009 16:53 

redline9 kirjutas:
Üks päti nimi kustutati ära siin ennist. Autojuht oli Ever Toots ja varas Janari Raudsepp. Nende tüüpidega olge ettevaatlikud.

Mis paska sa ajad siin teemas , et ma olin kah ta auto kallal käinud , kui sa midagi ei tea siis hoia oma suu kinni.
Kõige pealt enne kui targutama hakkad uuri välja , kes seal olid ja mida keegi tegi , mitte ei ole vaja hakkata ette kujutama endale..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2009 21:47 
Kasutaja avatar

valge mersu kirjutas:
redline9 kirjutas:

Mis paska sa ajad siin teemas , et ma olin kah ta auto kallal käinud , kui sa midagi ei tea siis hoia oma suu kinni.
Kõige pealt enne kui targutama hakkad uuri välja , kes seal olid ja mida keegi tegi , mitte ei ole vaja hakkata ette kujutama endale..

Sinu kasutajanimi ei ütle mulle küll midagi. Sinu nimi kuskil siin esindatud? Kõik nimed on teada ja lähevad politseile uurida. Üks kodanik andis kõik seal kohalolijad välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2009 22:04 

valge mersu kirjutas:
redline9 kirjutas:

sul võib olla ka nimekaime nii et ära õienda kohe...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2009 08:35 
Kasutaja avatar

JunZuu1991 kirjutas:
valge mersu kirjutas:
redline9 kirjutas:

sul võib olla ka nimekaime nii et ära õienda kohe...

"Valge mersu" sind kutsutakse Jossiks? Seda pole keegi öelnud et sa neid sealt alt kruvisid. Piisab sellest et pealt vaatasid ja politseisse asja ei andnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2009 09:18 
Kasutaja avatar

Kõik kes ennast siin praegu tagasi lükkavad, siis jah, ma arvan et kahetsete et üldse selliste vendadega kaasa kõik läksite. Parem tunnistage, on asjalood palju paremad. Ma ei tahaks küll kellegiga kaklema minna, aga õiglus tuleb jalule seada. ;)

Loodan et saan varsti head pildid ka autost, kui armetult on autoga ümber käidud.

Suured tänud kõikidele kasutajatele, kes on vähegi abi pakkunud!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2009 10:01 
Kasutaja avatar

Veljed on leitud, ülejäänuga tegeleb politsei.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 30 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis