.Alar. kirjutas:
helitehnik kirjutas:
kusjuures pidin veel vennale ostumüügilepingu andma mõni päev hiljem, kui helistasin ja tahtsin seda viia, ytles ta et auto on juba tema nimel, et käis ARKis ja ajas seal mingit jama et ma olen kaugel maal ja kätte mind ei saa ja kirjutati auto tema nimele, huvitav lugu, aga see selleks oma rahad sain ma ilusti kätte. Ise mõtlen samuti et kurb lugu küll, aga ega mina selles ju süüdi pole
Pmst võid vastu öelda, et kaebad kuhugi vastavasse instantsi, et ta sinu loata auto ümber kirjutas - tulemuseks võib olla see, et auto ja raha jäävad mõlemad sulle.
Ma ütleks ka, et kas on lepingut võltsitud (lubaks selle ARKst järgi uurida) ja parimal juhul tõesti on mõlemad sinu

. Ei tahaks uskuda, et ARK lihtsalt jutu peale ära vormistab. Mul hakkasid ükskord isegi selle peale vinguma, et mul oli volituse koopia (mille olin enne liisingusse saatnud, nemad aktseptisid ja kuna unustasin kaasa võtta, siis lasid mulle kontoris koopia välja/Tallinna ARK kus Swedbank Liisingu kontor). Aga ARK mutile see ei sobinud.