Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 12:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 10 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Võõrandamise keeld
PostitusPostitatud: 22.02.2010 16:46 

Lugu selline et olen sattunud võõrandamiskeeluga auto otsa. Olen siin foorumiski uurinud ja netis ringi kolanud ning selle kohta veidi uurinud. Ei andnud siiski rahu ja otsustasin teema teha, et teada, kas on siin kedagi sellist, kes on saanud keelust lahti ning kuidas. Nagu väga ei tahaks ka teiselt autolt kerenumbreid ja numbrimärke võtta ning väga ei usu et endine omanik oma võlad ära maksaks. Äkki on veel mingi variant. Seega, äkki on siin keegi kes on sellega kokku puutunud ja võiks veidi selle koha pealt nõu anda .
:)

EDIT: Kui reaalne on võimalus, et auto võidakse käest ära võtta?

Viimati muutis Aleex, 22.02.2010 17:02, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Võõrandamise keeld
PostitusPostitatud: 22.02.2010 18:34 
Kasutaja avatar

Selline imelik küsimus, et kas võõrandamiskeeluga autot saab omanik ajutiselt arvelt maha võtta?
Huvitab, et kui uus omanik hakkab käru keerama parkimistrahvide näol vanale omanikule, siis kas vana omanik saab vastu keerata auto ajutiselt arvelt maha võtmisega? See oleks mõnus pauk muidugi uuele omanikule, sest nüüd on tal olemas auto, mis on arvelt maas ja ta ei saa seda isegi arvele võtta, sest vanal omanikult on päritud autole võõrandamiskeeld.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2010 19:05 

rau1 kirjutas:
Selline imelik küsimus, et kas võõrandamiskeeluga autot saab omanik ajutiselt arvelt maha võtta?

Peaks saama.

Tsiteeri:
(6) Käsutuspiiranguga koormatud sõiduki registriandmete muutmiseks sõiduki võõrandamisel või vastutava või õigustatud kasutaja vahetumisel peab esitama piirangu kehtestaja nõusoleku taotluse.

https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=13224011

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2010 22:23 

On kellegil veel kokkupuudet olnud selle asjaga?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2010 23:07 

mitte ei saa aru , milleks n....a ajusid ja endale vabatahtlikult jamasid kaela tõmmata ... kui on võõrandamise keeld siis las ajab müüja asjad enne müüki korda või jäta lihtsalt see hunnik sitta sinnapaika ja astu minema ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2010 23:23 

xander4 kirjutas:
mitte ei saa aru , milleks n....a ajusid ja endale vabatahtlikult jamasid kaela tõmmata ... kui on võõrandamise keeld siis las ajab müüja asjad enne müüki korda või jäta lihtsalt see hunnik sitta sinnapaika ja astu minema ...

Ära tule siia s.....a, ma küsisin abi mitte mõne arvamust. Ei ole seda OT siia vaja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2010 23:54 
Kasutaja avatar

auto turu värtus määrab ära edasise käitumise. mingi 20 kilose räime pärast ei ole tõesti mõtet üldse vaeva näha. kasuta nii kaua , kui lastakse ja kogu lugu.
tõenäoliselt ei tasu vaeva ära ka natuke kallim masin. lihtsalt seda kaotust on raskem alla neelata.
kui väärtusllikum aparaat siis ise lammutaks juppideks ja ..... . või otsiks järgmise lolli.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2010 20:02 
Kasutaja avatar

Aleex kirjutas:
xander4 kirjutas:

Ära tule siia s.....a, ma küsisin abi mitte mõne arvamust. Ei ole seda OT siia vaja.

Mis abi sa tahad ? Kõik sai öeldud ning vägagi värvikalt :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2010 21:48 

raintuul kirjutas:
Aleex kirjutas:
xander4 kirjutas:

Mis abi sa tahad ? Kõik sai öeldud ning vägagi värvikalt :rokib

Noo ma mõtlesin, et kirjutagu need kellel on midagi asjalikku öelda .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.02.2010 12:00 
Kasutaja avatar

Aleex kirjutas:
Lugu selline et olen sattunud võõrandamiskeeluga auto otsa. Olen siin foorumiski uurinud ja netis ringi kolanud ning selle kohta veidi uurinud. Ei andnud siiski rahu ja otsustasin teema teha, et teada, kas on siin kedagi sellist, kes on saanud keelust lahti ning kuidas. Nagu väga ei tahaks ka teiselt autolt kerenumbreid ja numbrimärke võtta ning väga ei usu et endine omanik oma võlad ära maksaks. Äkki on veel mingi variant. Seega, äkki on siin keegi kes on sellega kokku puutunud ja võiks veidi selle koha pealt nõu anda .
:)

EDIT: Kui reaalne on võimalus, et auto võidakse käest ära võtta?

No mis siin keerulist on.
Jätad selle auto sinnapaika...milleks sul peavalu lisaks vaja on? Miks teevad inimesed oma elu keeruliseks?
Väga kerge probleem ja veel kergem lahendus sellele.
Ma arvan, et see teema on end ammendanud ikka päris korralikult.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 10 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis