tomcraft kirjutas:
eelduselt et tegu pole mõne erilise jaapanist toodud kiirendusautoga või muidu rariteediga ei näe ma yhtegi põhjust parempoolse rooliga ringi kimada. Totaalne suitsiidioperatsioon, ERITI mis puudutab mnt möödasõite tehes

Tead või arvad? Sõitsin ise Eestis ca aasta RHD
Vauxhalliga (müüsin ka SR foorumis) ja julgen seda möödasõidujuttu BS-ks nimetada. Kui oleks tegemist mingi väga suuregabariidilise masinaga, näiteks kaugsõidubuss või veoauto, võib see parempoolne rool maanteel möödasõitudel tõesti tülikaks osutuda, aga sõiduautode puhul on see paras liialdus. Naine kah virises täpselt niikaua, kuni ta esimest korda selle rooli panin, edaspidi ronis sinna vabatahtlikult ja tegi kõik möödasõidud muretult. Pigem on RHD-l meie liikluses eeliseid (saab paremalt mööda piiluda ummikutest jm), aga seda vaid niikaua, kuni RHD autosid Eestis väga vähe on.
Leedus on kindlustusseltsid avastanud hea rahateenimise augu - Leedus kindlustatakse ka Inglismaal (mujal maailmas) arvel olevaid autosid ja enamus sealseid parempoolse rooliga masinaid ei ole üldse Leedu registris.
Asja mõte? Saab odavamalt kätte kui siin LHD autosid. Lisaboonusena sain irvitada inimeste (sh politseinike) pikaks veninud nägude üle, kes mu vasakpoolsel esiistmel istuva labradoriga ristmikel tõtt jäid vahtima
RHD autot on Eestis lihtne võtta arvele juhul, kui tegemist uunikumiga, muidu mitte. Loe täpsemalt automoto, LR või 4x4 foorumist (otsinguga leiab teemad lihtsalt).
Tuttaval oli, ja minu arust on ikka suht nadi kui rekast möödasõitmiseks on vaja 3/4 osas vastassuunda minna et näha kas auto tuleb või tule, või siis kraavipoolt luurata mööda. Aga noh, kui soov on politseinikele habemesse naerda siis muidugi